מומלץ להתחיל בחומרים הרטובים:
מניחים בקערת המיקסר: מים, שמרים לחים, מחמצת נוזלית ואז כל הקמחים יחד, מלח ולתת הנוזלית.
אופן הלישה:
10 דקות במהירות 1
7 דקות במהירות 2 + תוספת 150 גר' מים בהדרגה תוך כדי פעולת המיקסר. מוסיפים דגנים בלישה איטית כ-2 דקות ומוסיפים מעט מים לאיזון הספיחה.
התפחה:
מניחים את הבצק בתבנית לחם ומפזרים דגנים, מיישרים את פני הלחם ביד רטובה.
מתפיחים בתוך התבנית כשעה ורבע.
אופים בתנור אבן (בבית בתנור סטטי) ב 250 מעלות כ 20-25 דקות.