סילבוס קורס בולנז’רי
לדעת לאפות כמו השפים הגדולים בצרפת…
הפרק שיקנה לך חשיבה יצירתית והבנה רוחבית בבצקים בכלל ובבצקים כרוכים ועליים בפרט.
מבין התכנים:
בצק בריוש
בריוש דו צבעי- זברה
חלת בריוש דו צבעי
בצק עלים
שוסון או פום
פיטיבייה
בצק קרואסון
קיפולים
קרואסון אדום
קרואסון שוקולד
בצק דניש
דניש מעטפות בשמל
דניש כתר פרלינה
הפרק שילמד אותך להכין חלות תוך שימוש בשמרים השונים ויישום מגוון קליעות, מורכבות לצד פשוטות,
תוך הבנה עמוקה של התנהגות החומרים, הסדר והטמפרטורה האידיאליים עבור כל אחד מסוגי השמרים הקיימים.
מבין התכנים:
מבוא לבצקי שמרים ישירים
בצק חלות
קליעת 4,5,6
קליעת חלת כדור
לחמניות שמיניה
מבין התכנים:
קליעת 1,2,3,4,5,6
שיטות בצבוץ וגימור נוספות
קליעת חלת טורבן
לחמניות חמאה
לחמניות שמיניה
הפרק שילמד אותך להכין מאפי שמרים ישירים
הכנת 4 בצקים בהתאם ישירים התאם למטרה, ומגון רחב של מילויים,
תוך הבנה עמוקה של התנהגות החומרים, הסדר והטמפרטורה האידיאליים עבור כל אחד מסוגי השמרים הקיימים.
מבין התכנים:
בצק שמרים לרוגעלך+ רוגעלך שוקולד
בצק פרסבורגר- מלית פרג
מקלעת- מלית גבינה
עוגת בורג- מלית שוקולד
בצק שמרים קר
סינבון במילוי וניל- שוקוצ'יפס
גביניות- מלית גבינה ותפוחים
בצק שמרים מהיר לעוגות
קראנץ קינמון ושקדים
עוגת קרנץ כתר- מלית אגוזים
סיכום
מבין התכנים:
עוגת בורג שוקולד
עוגות קרנץ (3)
מקלעת תפוחים -שיטה 1
מקלעת גבינה -שיטה 2 וגביניות
חרצית שוקולד
בייגל תפוחים
עוגת שוקולד אישית ומיני רוגעלך
הפרק שילמד אותך לבנות ולהאכיל מחמצת בשיטה קלה.
מבין התכנים:
באגט
לחם זיתים ולחם דגנים
איך בונים מחמצת וכיצד מאכילים אותה?
לחם שיפון
ג'בטה
לחם סקנדינבי
לחם כוסמין
חלת מחמצת מ4 רצועות
וזה עוד לא הכל…