הידעת? קורס עוגות וקינוחי גבינה של פירוליטה, הינו חלק מתכנית הלימודים המקיפה לקונדיטוריה “מישלן Pro” וחלק ממסלול “פטיסרי”. אצלינו בבית הספר אין אפשרות ללמוד קורסים בודדים, אך פעם בשנה אנחנו מאפשרים ללמוד אותו.
תראי איזו חגיגה חלבית מחכה לך: שף קונדיטור הצרפתי צ’ארלס זאווי- מלמד אותך בקורס ליצור עוגות וקינוחי גבינה מושלמים ומפונפנים (ניויורקצ’יז, טארט יוגורט, קינוח אישי מרוסס , עוגת קינוח מנומרת) בטכניקות מתקדמות ובשיטות שיאפשרו לך להכין אותם גם זמן רב לפני האירוע/ החג, מבלי לפגוע בחיי מדף שלהם.
אז מה מחכה לך בקורס גבינה גרסת 2024?
מומחה לפטיסרי ובולנז’רי, שף קונדיטור.
עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית,
מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל,
מלון רויאל ביץ’,
מלון וולדורף אסטוריה,
עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולנז’רי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי
קורס עוגות וקינוחי הגבינה הינו חלק ממערך הלימוד המלא של “מישלן פרו”- קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי המוביל בארץ. מסלול הלימוד של פירוליטה לקונדיטוריה, כולל 9 שפים קונדיטורים ומעל 180 שיעורים.
באופן חד פעמי, ניתן לשריין את קורס הגבינה שנשאר אצלך לתמיד, בעלות מצחיקה.