סילבוס קורס פטיסרי
לדעת להכין קינוחים, פטיפורים ושוקולד כמו השפים הגדולים!
הפרק שילמד אותך את היסודות החשובים בקונדיטוריה,
יוכיח לך כמה גם בקלאסיקה צרפתית יש עומק רב,
ויחשוף בפניך טכניקות בלעדיות.
מבין התכנים:
קרם ברולה
פנקוטה
מילפיי
פונדנט
סופלה
הפרק שיחשוף בפנייך תובנות נחוצות ויתווה לך דרך חדשנית להכנת עוגות בחושות,
תוך הבנה עמוקה ויסודית על התנהגות כל חומרי הגלם הבסיסיים במשפחת העוגות הבחושות...
היסודות החשובים בקונדיטוריה בכלל ובעוגות הבחושות בפרט.
מבין התכנים:
קייק אוריון
קייק בננה בלונד פקאן
בחושה קפה לוז פרווה
קייק פיסטוק קסיס
טיגריס
הפרק שיוציא לך את הפחד ממאפי גבינה שצונחים
וילמד אותך את כל הסודות לבניית עוגות גבינה יציבות, מרשימות ולא חונקות,
ייתן לך הבנה יסודית בבצקים פריכים בפרט ובבצקים בכלל,
טכניקת הריסוס בלי ללכלך כלום...
הסוד לעוגת גבינה אפויה שלא צונחת הכי טעימה.
מבין התכנים:
עוגת גבינה אפויה
טארט דובדבן יוגורט
עוגת מוס גבינה מנומרת
עוגת מוס גבינה הדרים אישית- טכניקת הריסוס
הפרק שיתן לך הבנה מעמיקה ויסודית על בצק פריך ומתי ליישם כל שיטה,
וילמד אותך להכין עוגיות מקצועיות בארבע טכניקות שונות.
מבין התכנים:
עוגיות פלורנטין- ויטראז'
עוגיות ריבה
עוגיות וניל שוקולד לוז
עוגיות שוקולד צ'יפס
הפרק שיחשוף בפנייך את כל הסודות איך ליצור קירות טארט מדויקים שלא נסוגים מילימטר באפיה, אף ללא אפיה עיוורת-
מכל סוגי הרינגים המתאימים שברשותך!
עיצוב הבצק לטארט בשיטות שונות.
מבין התכנים:
טארט משמש ופיסטוק
טארט שוקולד קרמל
טארטלט לימון יוזו ומרנג
קיש בצלים ושקדים
הפרק שיגמול אותך סופית מהפחד מבצק רבוך,
שף קונדיטור תומר כבירי משתף איתך את כל הטכניקות והפרקטיקות איך להפיק ממנו יצירות מרהיבות שיעלו בכמה רמות כל בופה שיצא מתחת ידיך.
מבין התכנים:
מהו בצק רבוך?
אקלייר תות וניל
רליז'יוז לימון יוזו
טיוב שחור לבן
פחזניות אוכמניות
פארי ברסט
השיטה הקלה, השונה והייחודית של השוקולטייר רונן אפללו
ליצירת פרלינים דקים ועמידים, מבריקים וטעימים שנשלפים ברגע מהתבנית!
שיטות צביעה.
מבין התכנים:
טמפרור
גנאש רויאל
גנאש ג'ינג'ר דבש
גנאש מחיות פרי
טמפרור בשיטת
הזרעה
סגירת הפרלינים
דסקיות שוקולד
מילוי קפה ג'מייקני
הפרק המשולב שילמד אותך להכין עוגות ראווה מוקפדות ומקצועיות וגם יעניק לך הכשרה למתכונאות מוס:
הדרכה צעד אחר צעד איך לבנות כל מוס שעולה בדעתך!
מבין התכנים:
עוגת טרוקדרו פיסטוק, תות ושנטי
עוגת אנטרמה אקזוטית, עוגת המותג
עוגת וניל קרמל מגודרת שוקולד לבן
עוגת פאדג' משרבייה
הדרכה למתכונאות מוס
הפרק שיתן לך שניים באחד: ידגים בנית מוס בכוסות כמו השפים הגדולים עם האלמנטים שיוצרים איזון מרקמים נכון ושכבות אחידות ועמידות גם בכמות מסחרית, ויאפשר לך ליישם הכל גם כעוגות ראווה!
מבין התכנים:
כוס מילקי סטייל
כוס ג'נדויה
בקישוט טויל
כוס חלום בורוד
כוס אקזוטיקה וגילופי לוטוס
כוס כיכר מדלן
הפרק שיפתח בפניך צוהר לעולמות תוכן רחבים ומקצועיים בקונדיטוריה - מעבר לפטיפור הקטן והנחשק- שאי אפשר שלא לעצור על ידו, וילמד אותך איך להמיר את חומרי הגלם האיכותיים לחומרים אחרים בהתאם לטעם והעדפות הלקוח.
מבין התכנים:
מגנום וניל דובדבן
פטיפור מבחושה שוקולד פיסטוק
פטיפור קרמו אקזוטי
פיננסייר שקדים משמש
פטיפור חצי ספרה
הפרק המקיף והבלעדי בישראל- שילמד אותך איך להכין עוגיות מקרון מסותתות כמו ממכונה בשיטה הרצויה לך ובזמן העומד לרשותך לפני הפקת האירוע: איטלקי / צרפתי/ שויצרי.
מבין התכנים:
אפקטים שונים ומילויים בטעם עשיר מאצולת הפטיסרי הצרפתי
מקרון על בסיס מרנג איטלקי
מקרון על בסיס מרנג צרפתי
מקרון על בסיס מרנג שויצרי
אפקטים
מילויי המקרון
וזה עוד לא הכל…