פירוליטה
הפירוליטנים
חבילות
למה
שפים
המלצות
ייעוץ
נמאס לך לנסות כל פעם מחדש להכין פרלינים, ולגלות שוב ושוב שהם לא נחלצים מהתבנית, ואת כמעט שוברת אותה?

רוצה לדעת איך להכין אותם דקים, עמידים עם תחתית חלקה, יפה ודקה כמו הדפנות, ושנשלפים בקלות ובבת אחת מהתבנית?

קורס פרלינים חגיגי
ב50% הנחה ל5 ימים בלבד!

ההזדמנות שלך להפוך לתותחית פרלינים 🙂

פעם אחת בשנה בלבד אנחנו מאפשרים:

הידעת? קורס הפרלינים של פירוליטה, הינו חלק מתכנית הלימודים המקיפה לקונדיטוריה “מישלן Pro”. אצלינו בבית הספר אין אפשרות ללמוד קורסים בודדים, אך פעם בשנה אנחנו מאפשרים ללמוד אותו. 

תראי איזו חגיגה מתוקה מחכה לך: השוקולטייר רונן אפללו מלמד אותך בקורס פרלינים חגיגי, ליצור פרלינים מושלמים, דקים, מבריקים ופציחים שנשלפים ברגע מהתבנית. בטכניקות מתקדמות.

איזה כיף! אני רוצה להירשם:

  • התמחות: שוקוליטייר מומחה
  • מנהל בית הספר “אמיליה בוטיק שוקולד” בגבעתיים
  • זוכה מקום שלישי בתחרות השוקולד העולמית The international chocolate awars לשנים 2016 ו- 2017 ומקום שני בעולם לשנת 2018

שוקולטייר רונן אפללו, ילמד אותך ליצור פרלינים מושלמים, מדויקים ויפיפיים, עם שיטות צביעה ושיטות שונות לטמפרור, ליצירת פרלינים דקים, מבריקים, ויציבים שנשלפים בבת אחת מהתבנית.

קורס הפרלינים של רונן אפללו, מנגיש את כל הפרקטיקות להכנת פרלינים, ומלווה בהסבר מקיף ויסודי על כל התהליך -מפול הקקאו ועד למוצר המוגמר, התנהגות החומרים בכל שלב. 9 פרקי נושא עשירים וסופר ממוקדים!

קורס הפרלינים, הינו חלק ממערך הלימוד המלא של “מישלן פרו”- קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי המוביל בארץ. מסלול הלימוד של פירוליטה לקונדיטוריה, כולל 9 שפים קונדיטורים ומעל 180 שיעורים.

 באופן חד פעמי, ניתן לשריין את קורס הפרלינים שנשאר אצלך לתמיד, בעלות מצחיקה.

ובנוסף, בהצטרפותך היום לקורס הפרלינים, את זוכה להצטרף ללא עלות נוספת לקהילה המקצועית שלנו, לקבל ליווי מקצועי מהצוות עד פורים, לשתף ולהתייעץ בקהילה, ובונוסים מדליקים נוספים המופרטים כאן בהמשך.

תראי מה הבוגרות שלנו מספרות על הפרלינים:

חוי

יעל

יוכי

הנה מה שתלמידות הכינו:

• איך מקבלים פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן? 
• כיצד משפיע הסוכר על אופן המסת השוקולד?
• מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו?
• איך אוחזים בתבנית בכל שלב ליצירת מולדינג נכון?
• מהו מבנה פרלין תקני?
• איך עושים פרלינים בדיגום אישי?
• מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך?
• מה מקסימום הפעמים שניתן לחמם שוקולד שוב ושוב?
• איך יוצרים גנאש המתאים ביותר למילוי פרלין?
• מה משפיע על טעם מעולה של המילוי?
• איזה טריק מלהיב מקרר ברגע את הגנאש?
• איזה חידוש עולמי יש בגנאש הדבש שרונן מלמד?
• איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי?
• מה היתרון בגנאש המבוסס מחיות פרי?
• מה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן?
• מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה השניה ואיך משתמשים בה בצורה חכמה?
• מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים?
• מהי השיטה היעילה ביותר לחילוץ כל הפרלינים מהתבנית בשניה?

• 4 פרזנטציות שונות למולדינג 
• מילוי גנאש רויאל
• מילוי ג’ינג’ר דבש
• מילוי מחיות פרי
• דסקיות שוקולד לקישוט

ויש גם בונוסים שווים במיוחד...

סיכומים

סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות וטיפים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב בפורמט מיוחד להדפסה

מתכונים

מתכוני הקורס - בגרסת הדפסה

קופונים

קופונים להנחה בחנויות הנבחרות לציוד וחומרי גלם

ספר מתכונים דיגיטלי מהודר

פרק מתוך ספר המתכונים הדיגיטלי המרהיב שכל דף ממנו מצוי מתחת לשיעור המתאים ומכיל בנוסף רשימת כלים מותאמים לנושא

מה ההשקעה שלי?

כל השיעורים

וכל הבונוסים,

כולל כניסה

לקהילה המקצועית

וליווי הצוות-

במקום 820 ש”ח

 

רק 205 *2

התכונני גם להתמקצע וגם ליהנות!
תראי מה בוגרות שלנו מספרות...

תהילה אלקובי
תהילה אלקובימחזור 10
קרא עוד
תמר היקרה !!!!!!!!! עכשיו אני חוזרת מצילומי מגנומים, מרוצה ממש, אני חייבת לומר לך שמאז שאני לומדת בפירוליטה יש לי הרבה יותר ידע, כלים, ניסיון, ואומץ לעשות דברים ברמה הרבה יותר גבוהה וכל זה בגלל העידוד, ההכוונה, הפירגון, והמענה המקצועי!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
אפרת ביטון
אפרת ביטוןמחזור 7
קרא עוד
היי תמר, רק חייבת להגיד לך שנהיה לי יותר ביטחון להוציא בארים לאירועים, במיוחד בכמויות גדולות! אפרת
בת שבע
בת שבעמחזור 12
קרא עוד
אני אוהבת קונדיטוריה ותמיד רציתי ללמוד ולהתפתח בתחום הזה. ואז משהי סיפרה לי על בית ספר לקונדיטוריה וירטואלי- פירוליטה. היא אמרה שמביאים מורים טובים, קונדיטורים מוכשרים שמלמדים פצצה. מפה לשם נרשמתי, וראיתי שהיא צדקה:))
חויתי למידה מקצועית, נגישה ונעימה כל כך! אני רואה תוצאות מדהימות ומלאת סיפוק:)
ממליצה בחום לכל מי שרוצה ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה ונוחה. בת שבע
שירן
שירןמחזור 1
קרא עוד
לצוות פירוליטה ולתמר המקסימה!
כל מי שמחפשת לימודי קונדטוריה ברמה גבוהה ולא עוד סדנה חובבנית להבין את החומר ולהפסיק להיות כפופה למתכונים לתמיכה בכל שעה ואכפתיות אין סופית פירוליטה היא המקום בשבילה!
כאחת שעברה המון סדנאות בתחום פרונטליות ואינטרנטיות (ותמר תעיד כמה סקפטית הייתי!) אני יכולה לומר שפירוליטה נותן מענה מושלם למי שרוצה להתמקצע בתחום וגם לעשות זאת מהבית הרמה גבוהה מאוד, מבינים גם את תורת החומרים כל קורס מוסבר לעומק.
תמר חושבת גם על הפרטים הקטנים, נמצאת בקשר תמידי עם התלמידות קשובה ועונה תמיד על כל שאלה ולא חוסכת בהסברים!

הליווי האישי ממש מורגש ופרוליטה הוא ממש בית! ממליצה בחום שירן.
ליאורה שפיזדה
ליאורה שפיזדהמחזור 2
קרא עוד
צוות פירוליטה ותמר היקרים.

חייבת לשתף ולומר שהרכישה של מסלול הקונדיטוריה שלכם היא אחת הרכישות הטובות שעשיתי .
עוד לפני שהכרתי את פירוליטה יצא לי לרכוש קורס קונדיטוריה דיגיטלי של בית ספר אחר, באלפי שקלים. ואז יצא לי לראות וובינר של תמר. החלטתי לרכוש את המסלול!
צפיתי עם בעלי בשיעורים הראשונים ודי מהר היה ברור לשנינו שלמרות ההוצאה של הקורס הקודם- (בבית ספר אחר) אם אני באמת רוצה להתמקצע זה המקום בשבילי- פירוליטה!

חקרתי ובדקתי המון קורסים ואני יכולה לומר שהייחודיות הגדולה של פירוליטה היא שכל הקורסים שלה מועברים ע"י שפים מקצועיים המתמחים ספציפית בנושא הקורס אותו הם מעבירים. כל נושא מועבר במקצועיות עם ירידה לפרטים הקטנים והסברים מדויקים עד להבנה של התנהגות החומרים.
מגוון הנושאים שהמסלול הזה מכסה הוא רחב מאוד. אין דברים שבהם הוא לא נוגע.

זה בדיוק המקום למי שרוצה ידע רחב ומעמיק, פרקטי, מקצועי ולא פחות מזה מסודר ומאורגן. המסלול הזה הוא פשוט אוצר!!! יש גם פורום שניתן לשאול בו שאלות ולקבל (כמעט מיד) מענה מקצועי.
ומעל הכל, תמר והצוות המדהימים, שכל הזמן מתעניינים ושואלים. באמת אכפת להם שנתקדם ונצליח!
ריקי אליעש
ריקי אליעשמחזור 6
קרא עוד
שלום לצוות פירוליטה האלוף!
נהניתי מאוד,
קיבלתי המון חדש, למרות שחשבתי ש"מה כבר אפשר לחדש לי..." באתי ללמוד כי ראיתי פרסום שלכם, ותחום הקונדיטוריה תמיד דיבר אלי.

עשיתי סדנאות לנערות בתחום הקינוחים והפטיפורים, ובאופן כללי המטבח הוא ההובי שלי (פטיפורים, התקשקשות, קישוטים, שוקולד וכו'...) הלמידה הייתה מעניינת, מוסברת ומפורטת.

הכי חשוב בעיני זה שהחומר נשאר אצלי במחשב, תמיד ניתן לחזור אליו כמו כן ההסברים הנלווים, מאוד מסייעים להבנה ולהפנמת החומר בעקבות הלמידה הרגשתי יותר בטחון בסדנאות, הכול נעשה יותר מקצועי, מאובזר.

פתחתי עסק קטן של מארזים מפנקים (חדש ממש...מהחודשים האחרונים) מקווה שאצליח עוד... וההצלחה תיזקף לזכותכם!
השירות של פירוליטה - מצוין! מקצועי ואיכותי. זמינות והיענות לכל שאלה!

תודה תודה!!! ריקי
אביגיל טויטו
אביגיל טויטומחזור 3
קרא עוד
רציתי לספר לך משהו, תמר,
את לא תאמיני כמה טיפים קטנים ושווים למדתי תוכ"ד הקורסים, אני מעיזה להעביר סדנאות, עכשיו לכל מיני קבוצות, וכמות הידיעות שאני שופכת תוכ"ד, מפתיעה אותי גם.
לדוג' לימדתי סדנא של שוקולד וידעתי עליו כל כך הרבה, נהניתי להדגים בשטח איך התהליך שנראה מאיים הופך להיות פשוט וקל, ואחר כך -שימושים פרקטיים בשאריות, בקיצור- הייתי מקצועית!!

אז תודה על הכל, מחכה בקוצר רוח, להמשיך למסלולים נוספים בהקדם.

נ.ב. מצרפת לך "טעימה" קטנה מהסדנאות:)
מיכל
מיכלמחזור 11
קרא עוד
תמיד אהבתי לאפות במיוחד דברים יפים ומרשימים, הייתי לומדת טכניקות לבד מסרטוני יוטיוב ובלוגים בתחום.
אבל תמיד הרגשתי שחסר לי איזה שהוא ידע בסיסי, הייתי חייבת להיצמד למתכונים ולא ידעתי לזהות מה מתכון באמת מוצלח עוד לפני שניסיתי, או איך להתאים את המתכון לצרכים שלי הרבה פעמים ראיתי דברים מטורפים אצל קונדיטורים בינלאומיים והייתי מנסה לתרגם את המאמרים שלהם או המתכונים כדי לנסות לחקות אותם ברוב המקרים לא בהצלחה יתרה.... היום עוד לפני שסיימתי ללמוד את הכל מספיקה לי תמונה כדי הבין מיד מה עשו שם ואיך אני הולכת לעשות את זה. יש לי מתכונים מוצלחים לכל דבר שאני מבינה ויודעת לשחק בהם לפי הטעמים שאני רוצה לקבל (רק בשביל המתכונים לבד היה שווה הכל!!!), יש לי את כל הטכניקות והפרקטיקות המקצועיות הכל מועבר בשיעורים ברורים מאד הכל מובן ופשוט מודגם לפרטי פרטים.

גם אם אני לא מבינה משהו או אחרי שניסיתי ולא הצלחתי יש למי לפנות יש פורום פעיל מאד עם מענה מקצועי וזריז והצוות לא מוותר עד שהכל ברור אפילו ברמה שאפשר לשלוח להם תמונות או סרטונים של תהליך העבודה והם מכוונים אותך באופן אישי.

לדוגמא קיבלנו פעם בעבודה מארז שוקולדים יפהפיים לא גמרתי להתפעל רק מהיופי ובמשך כמה חודשים ניסיתי למצוא ברשת איך עושים עושים את זה הייתי חייבת, ולא הצלחתי להגיע לאיזה הדרכה מפורטת כדי לעשות בעצמי בצורה מושלמת, היום בהנאה רבה אני מוציאה שוקולדים מטורפים שהולכים ישירות לויטרינה (אנשים לא מאמינים שזה אכיל...)

בקיצור היום אני מאושרת ויכולה לעשות במטבח כל מה שרק עולה בדעתי ולחקות כל דבר שאני רואה גם את הפרזנטציות המסובכות ביותר בביטחון מלא!!!
מירי רוטנר
מירי רוטנרמחזור 4
קרא עוד
לתמר ולטובה המקסימות!
אני רוצה להודות על יחס מדהים, הענות לכל בקשה בשמחה. במאור פנים, רציתי להודות על השעורים במסלול שעורים מדהימים ומיוחדים ממש!

העברת החומר ע"י השפים המקצועיים מרתקת במיוחד. פירוט כל תהליך וכל שלב נעשה בצורה ברורה ובהירה.
ההדגמה, ההסברים,הטיפים והארות ניתנים מכל הלב! אני מקבלת המון ידע ופרקטיקה . המתכונים המצורפים , חוברות הסיכום לכל שעור מסודרים ומפורטים מאוד!

נהנית מכל רגע!
תודה רבה!! מירי.
הלן מריאסין
הלן מריאסיןמחזור 6
קרא עוד
מרגישה יותר ביטחון במה שאני עושה והבנה יותר טובה בהבנת המתכון
שרה מקראנצ'ס
שרה מקראנצ'סמחזור 15
קרא עוד
אני חייבת לומר שממה שהצצתי קצת ולמדתי הכל פשוט ברור ומובן בצורה מטורפת, פתאום הכל נראה כ"כ קל ומזמין להכין! ממש אליפות!!!
חדוי מלאך
חדוי מלאךמחזור 6
קרא עוד
מה שהתווסף לי ונתן לי המון ידע בלימודים- הנושא של הלהבין את המתכון ומה עומד מאחוריו היום נגיד אני רואה מתכון לעוגת מוס אני מבינה מה עומד מאחורי כל רכיב ואם אני רוצה לשנות משהו אני מבינה ויודעת מה אני יכולה לשים במקום בלי שיפגע המתכון
אוראל כהן
אוראל כהןמחזור 2
קרא עוד
הי תמר,
חייבת לספר לך שמאז שאני לומדת אצלכם הרבה יותר כיף לי לאפות כי אני מבינה מה עומד מאחורי המתכון וזה עוזר לי להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות ומדויקות,
וגם נותן לי אפשרות להפעיל שיקול דעת בקשר למתכון ולנסות דברים חדשים.

נוסף על כך בית הספר פתח לי פתח להרבה שיטות עבודה שלא הכרתי קודם וקינוחים שפחדתי לגשת להכנתם ועכשיו אני יודעת מה לעשות.

אני מרגישה שהלימוד מועבר בצורה המקצועית והמקיפה ביותר, כיף ללמוד במקום שנותן לך את המקסימום כדי שתצליחי.

תודה רבה, מעריכה מאד,
אוראל
איריס שחר
איריס שחרמחזור 6
קרא עוד
אני מעצבת עוגות וקינוחים. עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?
בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.
אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה, היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה.
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה- ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה.
מלכה גליקסון
מלכה גליקסוןמחזור 2
קרא עוד
אני 40 שנה במטבח, בקרוב, רציתי קצת להשתדרג.
בית ספר דיגיטלי, בעיני, מוצלח יותר מהפרונטלי. אני למדתי בפרונטלי.
אני יושבת מול המחשב וצופה בשיעור, אני לא מפריעה לאף אחת אם אני חוזרת על אותו משפט עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, כי בכיתה, אני עוצרת את כל הכיתה, ואם השף כבר עשה את פעולת הבחישה, אני לא אוכל להחזיר אותו אחורה ולראות איך הוא הכניס את הדברים פנימה? איך הוא עשה אותם?
ובדיגיטלי אני יכולה ואת המחשב הנייד אני גם יכולה להכניס למטבח. לעבוד עם השף ולעשות איתו אחד על אחד, גם אם עצרתי אותו באמצע, וקמתי ועזבתי וחזרתי, הוא לא מודע לזה בכלל, מבטיחה לכם. עשיתי שמחה לנכד, בר מצוה, וכמובן התוצרים של בית ספר פירוליטה כיכבו שם.
מה שאני יכולה לומר לכם- הצוות הוא צוות מדהים, אם את מתלבטת, אני מציעה לך מוצר עם אחריות במאה אחוז, יש אמא, יש אחריות למוצר ויש אכפתיות, כי ההצלחה של פירוליטה היא ההצלחה שלי, וההצלחה שלי היא ההצלחה של פירוליטה, ואני מזמינה אותכם ללמוד".
יוכי ירמק
יוכי ירמקמחזור 15
קרא עוד
הגעתי לפירוליטה ונפתחו לי העיניים,
סוף סוף הגעתי למקום שנותן לי את הכלים, את הידע, את המקצועיות, את כל מה שרציתי בעצם, וכשראיתי את זה- נדלקתי.
יש לי הזמנות לרשת גדולה, גם במהלך, זה נתן לי עוד בהתחלה של הקורס, עוד לפני שבכלל גמרתי אותו, כבר הרגשתי עם עצמי טוב, מסופקת, הרבה אומץ לעשות, ומקבלת בגלל זה הרבה הרבה מחמאות, וכולן שואלות אותי: “וואו, מה זה?”, ”מאיפה זה?”
יש לי אומץ להכין, ואני מבינה את ההתנהלות של החומר ואני יודעת: מקסימום, אשאל בפורום והם יענו לי תשובה, והם עונים תשובה מהר.
ואני אומרת לכל מי שחוששת, שווה לך את כל ההשקעה, את כל המאמץ, את כל מה שאת רק חושבת- את תקבלי כאן, אין לך מה לחשוש, שווה לך!
ד"ר נוגה בן מנחם "הרופאה האופה"
ד"ר נוגה בן מנחם "הרופאה האופה"מחזור 6
קרא עוד
הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס - רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.
יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר...
זה אפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת, דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.
נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד, מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות
הקודם
הבא