הידעת? קורס הפרלינים של פירוליטה, הינו חלק מתכנית הלימודים המקיפה לקונדיטוריה “מישלן Pro”. אצלינו בבית הספר אין אפשרות ללמוד קורסים בודדים, אך פעם בשנה אנחנו מאפשרים ללמוד אותו.
תראי איזו חגיגה מתוקה מחכה לך: השוקולטייר רונן אפללו מלמד אותך בקורס פרלינים חגיגי, ליצור פרלינים מושלמים, דקים, מבריקים ופציחים שנשלפים ברגע מהתבנית. בטכניקות מתקדמות.
שוקולטייר רונן אפללו, ילמד אותך ליצור פרלינים מושלמים, מדויקים ויפיפיים, עם שיטות צביעה ושיטות שונות לטמפרור, ליצירת פרלינים דקים, מבריקים, ויציבים שנשלפים בבת אחת מהתבנית.
קורס הפרלינים של רונן אפללו, מנגיש את כל הפרקטיקות להכנת פרלינים, ומלווה בהסבר מקיף ויסודי על כל התהליך -מפול הקקאו ועד למוצר המוגמר, התנהגות החומרים בכל שלב. 9 פרקי נושא עשירים וסופר ממוקדים!
קורס הפרלינים, הינו חלק ממערך הלימוד המלא של “מישלן פרו”- קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי המוביל בארץ. מסלול הלימוד של פירוליטה לקונדיטוריה, כולל 9 שפים קונדיטורים ומעל 180 שיעורים.
באופן חד פעמי, ניתן לשריין את קורס הפרלינים שנשאר אצלך לתמיד, בעלות מצחיקה.
ובנוסף, בהצטרפותך היום לקורס הפרלינים, את זוכה להצטרף ללא עלות נוספת לקהילה המקצועית שלנו, לקבל ליווי מקצועי מהצוות עד פורים, לשתף ולהתייעץ בקהילה, ובונוסים מדליקים נוספים המופרטים כאן בהמשך.
• איך מקבלים פרלין מבריק, יציב, דק ועמיד לאורך זמן?
• כיצד משפיע הסוכר על אופן המסת השוקולד?
• מהו חלון הזמן לעבודה ואיך מאריכים אותו?
• איך אוחזים בתבנית בכל שלב ליצירת מולדינג נכון?
• מהו מבנה פרלין תקני?
• איך עושים פרלינים בדיגום אישי?
• מהו הסוד להתמודדות עם שוקולד סמיך?
• מה מקסימום הפעמים שניתן לחמם שוקולד שוב ושוב?
• איך יוצרים גנאש המתאים ביותר למילוי פרלין?
• מה משפיע על טעם מעולה של המילוי?
• איזה טריק מלהיב מקרר ברגע את הגנאש?
• איזה חידוש עולמי יש בגנאש הדבש שרונן מלמד?
• איך מוודאים שגנאש מוכן למילוי?
• מה היתרון בגנאש המבוסס מחיות פרי?
• מה החוקיות בגנאשים מבוססי שומן?
• מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה השניה ואיך משתמשים בה בצורה חכמה?
• מהו הטריק להארכת זמן כיסוי הפרלינים?
• מהי השיטה היעילה ביותר לחילוץ כל הפרלינים מהתבנית בשניה?
מה ההשקעה שלי?
כל השיעורים
וכל הבונוסים,
כולל כניסה
לקהילה המקצועית
וליווי הצוות-
במקום 820 ש”ח
רק 205 *2