הידעת? קורס הפרלינים של פירוליטה, הינו חלק מתכנית הלימודים המקיפה לקונדיטוריה “מישלן Pro”. אצלינו בבית הספר אין אפשרות ללמוד קורסים בודדים, אך פעם בשנה אנחנו מאפשרים ללמוד אותו.
תראי איזו חגיגה מתוקה מחכה לך: שף קונדיטור המפורסם אורגד רואש מלמד אותך בקורס פרלינים חדש ליצור פרלינים מושלמים, משוקולדים חדשניים וגם מסורתיים, בצביעה אחידה שנראית כמו יצאה ממפעל, ומילויים בכמה שכבות וגם מילויים שנשפכים אל הפה בכל ביס מענג, הכל בטכניקות מתקדמות.
שף קונדיטור אורגד רואש, ילמד אותך ליצור פרלינים מושלמים, מדויקים ויפיפיים, עם שיטות צביעה מרהיבות, והכי חשוב: שיטת טמפרור חדשנית- סופר מהירה, ונקיה לגמרי, בלי ללכלך שיש, בלי ללכלך מדחום וכלים…
קורס הפרלינים של אורגד רואש מנגיש את כל הפרקטיקות לשמירה על חיי מדף כך שניתן ליצר גם לעסקים שאין להם תנאי קרור,
הקורס מלווה בהסבר מקיף ויסודי על כל התהליך – ועד למוצר המוגמר, התנהגות החומרים בכל שלב.
5 פרקי נושא עשירים וסופר ממוקדים!
קורס הפרלינים, הינו חלק ממערך הלימוד המלא של “מישלן פרו”- קורס הקונדיטוריה הדיגיטלי המוביל בארץ. מסלול הלימוד של פירוליטה לקונדיטוריה, כולל 10 שפים קונדיטורים ומעל 180 שיעורים.
באופן חד פעמי, ניתן לשריין את קורס הפרלינים שנשאר אצלך לתמיד, בעלות מצחיקה.
ובנוסף, בהצטרפותך היום לקורס הפרלינים, את זוכה להצטרף ללא עלות נוספת לקהילה המקצועית שלנו, לקבל ליווי מקצועי מהצוות עד פורים, לשתף ולהתייעץ בקהילה, ובונוסים מדליקים נוספים המופרטים כאן בהמשך.
• איך מטמפררים בלי ללכלך שיש, מדחום וכלים, בקלות ובמהירות?
• את מה מטמפררים בתוך השוקולד?
• מהם הרכיבים המאריכם חיי מדף של פרלין?
• מהן הטכניקות המאפשרות לשמר פרלינים ללא קרור?
• איך סוגרים פרלין על מסה נוזלית מאד?
• איך צובעים בצורה אחידה כך שהפרלין נראה כמו יצא ממפעל?
• מהו הסוד ליצירת קרמל שלא מתגבש?
• איך יוצרים פרלין במילוי מרמלדה וגנאשים?
• איך יוצרים גנאש המשלב מחיות פרי ומחיות אגוזיות?
• איזה טריק מלהיב מקרר ברגע את חמאת הקקאו?
• מהי הנוסחה לטמפרור בשיטה החדשה ואיך היא מקצרת משמעותית את זמן העבודה?
• איך משלבים בחכמה אבקת איבוק בצביעת המולד?
•אלו שוקולדים חדשניים מתאימים גם הם לטמפרור ויצירת פרלינים דקים, עמידים, פציחים וטעימים?
מה ההשקעה שלי?
כל השיעורים וכל הבונוסים,
כולל כניסה לקהילה המקצועית וליווי הצוות-
במקום 820 ₪
רק 205 *2