במיקסר עם וו גיטרה מקרימים חמאה עם אבקת הסוכר והמלח.
מוסיפים חומרים רטובים: חלב וחלמונים, ומערבבים כמה שניות.
מפוררים פנימה את השמרים ומערבבים שוב.
מוסיפים את הקמח לעיבוד קצר במהירות נמוכה רק עד להתהוות הבצק.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים לקירור, עדיף לילה
(מינימום שעתיים).
מחלקים לשישה חלקים שוים.
לכל עוגה מרדדים שלושה עלים ריבועיים בגודל 25*25 על גבי ניר אפיה ללא קו קיפול,
קורצים שלושה עיגולים עם רינג בקוטר 22-24 ס"מ.
ממלאים במילוי הפרג מעל העלה הראשון ומעל העלה השני,
חותכים ומעצבים לפרח כמודגם בסרטון.
מניחים להתפחה שניה כחצי שעה.
מברישים בביצה טרופה היטב.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כחצי שעה.