מחלקים את כל מרכיבי הבצק לשלושה חלקים שווים, וכל חלק מעבדים בנפרד:
במעבד מזון מעבדים קמח, מלח ונטורינה קוקוס קרה בקוביות, לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
מוסיפים חומץ ומעבדים סיבוב נוסף, מוסיפים מי קרח, רק עד לקבלת בצק.
מעבירים ע"ג ניילון נצמד כל אחד משלושת הבצקים, משטחים לגובה פיתה, מניילנים ומשהים במקרר 30-120 דק',
לפי הצורך.
מרדדים את הבצק מעל נייר אפיה לעובי 2 מ"מ בלבד.
את גוש הבצק חותכים לשניים: חצי מרדדים לצורך העיגולים, וחצי מרדדים לצורך רצועות הדפנות.
מודדים את קוטר הרינג או התבנית האישית, ולפי קוטר זה מתאימים מיקד בקוטר זהה לקריצת עיגולים שווים.
מודדים את גובה הרינג או התבנית, ואת ההיקף הפנימי, ולפי היקף הרינג וגובהו, יוצרים שבלונה מקרטון דק,
כאשר אורכה גדול בחצי סנטימטר מההיקף המקורי, וגובהה גדול בחצי סנטימטר מהגובה המקורי.
בשבלונה זו משתמשים ליצירת 60 רצועות.
דוקרים את הבסיס למניעת כיסי אוויר והתנפחות הבצק,
מציבים את רצועת הדופן ומהדקים את הסיומת היטב,
עוברים באצבע על קו התפר בין הבסיס לדופן ומהדקים היטב.
מקפיאים בהקפאה יבשה ללא כיסוי כ30 דק', עדיף לילה.
מוציאים ישירות לתנור מחומם מראש, ואופים על 170 מעלות טורבו ל12 דק'.