בקערת המיקסר מניחים את הקמח, סוכר, מלח, מים, חומץ וחמאה
לשים 3 דקות במהירות נמוכה ו-4 דקות מהירות בינונית.
נותנים לו לנוח 20 דקות.
אחרי קבלת בצק אחיד מרדדים את הבצק לגודל הרצוי ומקררים.
מכינים את החמאה לקיפולים- מרככים אותה, מכניסים אותה בבצק ומתחילים את הקיפולים:
עושים קיפול 3 פעמיים ישר.
נותנים לבצק לנוח יום שלם.
אחרי יום עושים קיפול 3 פעמיים.
נותנים לבצק לנוח יום שלם.
ביום השלישי עושים קיפול 3 אחד אחרון ואפשר לפתוח אותו לגודל הרצוי.
לפיטיביה חותכים 2 עיגולים של 22,
לשוסון או פום חותכים אליפסות של 17*12.5.