בקערת מיקסר עם וו לישה שוקלים את הקמח,
מוסיפים את כל שאר המרכיבים
פרט למים ומתחילים ללוש.
מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כ 12 דקות במהירות בינונית.
עד שהבצק נאסף היטב סביב וו הלישה כמודגם בשיעור,
דביק מעט,
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל 6 כדורים ומרדדים כל כדור לעלה מלבני בעובי כ3 מ"מ.
מורחים את המילוי הרצוי, מגלגלים וחותכים כמודגם,
אופים בתנור מחומם מראש ב 170מעלות טורבו
למשך כ 20 דקות
מושחים בסירופ סוכר קר