מניחים בקערת המיקסר חלב, ביצים, חמאה, קמח, סוכר, שמרים, (מחמצת ובצק ישן),
לשים את הבצק 3 דקות במהירות נמוכה,
מוסיפים את המלח,
לשים 2 דקות במהירות נמוכה ו-4 דקות במהירות בינונית.
אחרי קבלת בצק אחיד עושים לו קיפול ונותנים לו לנוח 20 דקות.
מרדדים אותו לעובי ולגודל הרצוי ומניחים אותו במקרר.
מכינים את החמאה לקיפולים, מרדדים אותה ומכניסים אותה לתוך הבצק המרודד כדי לעשות לו קיפול 3 וקיפול 4.
אחרי הקיפולים מניחים את הבצק המקופל במקפיא, כ-20 דק'
במקפיא ומינימום שעה במקרר.
פותחים את הבצק לעובי הרצוי וחותכים אותו לגודל הרצוי,
למעטפה 10*10, למאפה כתר רצועות של 25*2.
מתפיחים את המוצר בערך שעתיים במקום חם ולח (28 מעלות, 85% לחות)
מזלפים בתוך המעטפה את הבשמל פרמזן ובמאפה כתר מזלפים פטיסייר.
אחרי התפחה מבצבצים את המוצרים ואופים בתנור מחומם מראש ב 165 מעלות בערך 15-18 דקות.