מרככים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה במיקסר,
מוסיפים את הביצה עד לאחידות ובסוף את הקמח במהירות הכי נמוכה ומספר שניות.
מוציאים את הבצק מהקערה ומאחדים אותו עם היד,
מניילנים את הבצק במקרר לפחות 3-4 שעות (ניתן להכין אותו מראש ולהקפיא 4 חודשים).
אחרי מנוחה מרדדים את הבצק עד לעובי 3-4 מ״מ,
מניחים את הבצק בתוך רינג מרובע 20*20.
מקררים 30 דקות, (הבצק צריך לנוח כדי שהשוליים לא יפלו
באפיה)
אופים 10 דקות על 150 מעלות.
(רק 10 דקות כי באמצע אפייה נשים קרם שקדים)