בבאן- מרי (או במיקרוגל) ממיסים קרם צ׳יז עם סוכר ומסת הג'לטין,
(המטרה היא המסת הגלטין, לכן יש לוודא שהגבינה לא תהיה חמה מידי)
ממתינים שהגבינה תצטנן ל30-35 מעלות, ובמקביל מקציפים את
השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת מרקם יציב.
אפשר להכין גם בסדר הפוך, להקציף את השמנת ולשמור בקירור)
מקפלים את שתי המסות יחד בשלוש פעימות.
לוקחים תבנית עגולה, בשיעור מודגם שימוש בתבנית שקעים קוטר 6 גובה 4 (מס' 11192 מותג סיליקומרט)
מזלפים פנימה את המוס, עד לגובה 2/3 מכל שקע,
מחדירים פנימה את אינסרט ההדרים הקפוא ומכסים עם שאר המוס עד לשולי התבנית.
משטחים עם פלטה.
מקפיאים את העוגה לפחות 4 שעות עד שתהיה מספיק קשה כדי לרסס אותה.
מחלצים, ומקפיאים שוב 10 דק' לפני הריסוס.