בבאן- מרי (או במיקרוגל) ממיסים קרם צ׳יז עם סוכר וג'לטין,
(המטרה פה היא להמיס את הגלטין אז לדאוג שהגבינה לא תהיה חמה מידי)
מחכים שהגבינה תתקרר (30-35 מעלות), במקביל מקציפים את
השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקבלת מרקם יציב.
אפשר להכין גם בסדר הפוך, להקציף את השמנת ולשמור בקירור)
מקפלים את שתי המסות יחד בשלוש פעימות.
לוקחים תבנית עגולה קוטר 6 גובה 4 (מס' 11192 מותג סיליקומרט)
מזלפים פנימה את המוס, עם פלטה משטחים את המוס עד לכיסוי של כל התבנית.
שמים פנימה את אינסרט ההדרים הקפוא ומכסים את התבנית עם שאר המוס עד למעלה.
מקפיאים את העוגה לפחות 4 שעות עד שתהיה מספיק קשה כדי לרסס אותה.
מחלצים, ומקפיאים שוב 10 דק' לפני הריסוס.