דלג לתוכן
עמוד הבית
אודות
שפים
גלריה ומתכונים
ממליצים עלינו
צרו קשר
תפריט
עמוד הבית
אודות
שפים
גלריה ומתכונים
ממליצים עלינו
צרו קשר
Instagram
Facebook
צ'וטטו איתנו
מתוך ספר המתכונים של
מלית קינמון ושקדים
.
עבור 4 עוגות
למלית:
302 גר' חמאה בקוביות
302 גר' א.שקדים
259 גר' א.סוכר
259 גר' ביצים
60 גר' קורנפלור
50 גר' קינמון
הוראות הכנה:
הכנת המלית:
במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה,
מעבדים חמאה, אבקת סוכר וקינמון עד מרקם אחיד.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לקרם אחיד והומוגני.
שיחה מהירה>>
וואטסאפ >>