דלג לתוכן
עמוד הבית
אודות
שפים
גלריה ומתכונים
ממליצים עלינו
צרו קשר
תפריט
עמוד הבית
אודות
שפים
גלריה ומתכונים
ממליצים עלינו
צרו קשר
Instagram
Facebook
צ'וטטו איתנו
מתוך ספר המתכונים של
מלית "שוקולד"
.
עבור 4 עוגות
למילוי "שוקולד"
500 גר' חמאה
275 גר' קקאו
250 גר' סוכר לבן
250 גר' סוכר חום בהיר
הוראות הכנה:
הכנת המלית
ממיסים חמאה ומוסיפים קקאו וסוכרים,
מערבבים היטב למסה חלקה,
שומרים בטמפ' החדר עד השימוש.
שיחה מהירה>>
וואטסאפ >>