ממיסים את השוקולד ל-50 מעלות.
מערבבים חלק מהחלב עם הקורנפלור עד שאין גושים.
מוסיפים את שאר החלב ומביאים לרתיחה.
טורפים על אש נמוכה כדקה-שתיים עד להסמכה,
יוצקים את התערובת על השוקולד המומס וטורפים בחוזקה עד לקבלת מסה חלקה ואחידה.
כשהתערובת מגיעה ל-50 מעלות,
מוסיפים את החלמונים וטורפים היטב.
מקציפים את החלבון והסוכר לקצף יציב,
מחברים שליש מהחלבון עם תערובת השוקולד,
ומקפלים בעדינות פנימה את שאר החלבון.
מזלפים לכלי חרסינה מרוחים בחמאה רכה ומצופים בסוכר.
מחליקים עם פלטה, ועוברים עם אצבע על השוליים הפנימיים של הכלי.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות טורבו, 9-11 דקות.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים מייד.