שמים בקערת המיקסר את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר,
הוניל, המלח והחמאה.
מערבבים עם גיטרה עד לקבלת פירורים דקים.
מוסיפים את החלמונים והמים, ומערבלים עד שהבצק אחיד.
מרדדים לגובה 3 מ"מ, ומקררים/ מקפיאים.
קורצים עוגיות בקוטר 6 ס"מ עם מקד משונן.
מחוררים עם מקד עגול קטן מחצית מהעוגיות,
ואופים על טורבו 155-165 מע' כרבע שעה עד להשחמה.
מזלפים על העוגיות השלמות ריבת פטל,
ומדביקים להן את העוגיה עם החור.
מפזרים אבקת סוכר מלמעלה, ומזלפים ריבה לתוך החור.