מתוך ספר המתכונים של

עוגיות שוקולד צ'יפס

.

22 יח' של 50 גר' כ"א

לבצק העוגיות
200 גר׳ חמאה/ נטורינה בטמפ' חדר
200 גר׳ סוכר
80 גר׳ סוכר חום דביק
2 ביצים M
10 גר׳ תמצית וניל
325 גר׳ קמח
3 גר׳ סודה לשתייה
2 גר׳ מלח
200 גר׳ שוקולד צ'יפס
100 גר׳ צימוקים
הכנת בצק העוגיות
שיטת הקרמאז':
מקרימים חמאה/ נטורינה וסוכרים עד למרקם משחתי,
מוסיפים בהדרגה ביצים עד לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים יבשים: קמח, סודה לשתיה ומלח,
ומעבדים רק עד להתהוות בצק אחיד.
מוסיפים שוקולד צ'יפס וצימוקים לסיבוב אחד,
מיד כשמתאחד עוצרים,
מסיימים עיבוד ידני על השיש,
מכדררים לכדור בקוטר הרצוי (בשיעור הודגם קוטר 3 ס"מ),
אופים על טורבו ב 180 מע' 15-20 דק'.
No data was found