מערבבים את הביצים עם הסוכר והוניל.
בקערה נפרדת מרככים את הגבינות
(גבינה לבנה, קרם ציז ושמנת חמוצה)
מקפלים את שתי המסות ביחד.
מפרישים קצת מהמסה ומערבבים עם הקמח,
מחזירים הכל לתוך הקערה כדי שלא יהיו גושים.
מפרישים 1/4 מהמסה הלבנה ומערבבים עם הקקאו כדי לקבל מסת קקאו.
מברישים בחמאה ומסכרים רינג בקוטר 20-22 ס"מ גובה 5-8 ס"מ
מניחים בתחתית הרינג ניר אפיה שתחתיו ניר כסף ו"נועלים" את התחתית למניעת זליגה.
יוצקים את המסה הלבנה ואופים בתנור שחומם מראש על טורבו 10-15 דקות ב200 מעלות עד שהמסה מתייצבת לחלוטין.
בינתיים מעבירים את מסת הקקאו לתוך שק זילוף ומזלפים עיגולים קטנים מעל המסה הלבנה אחרי שהיא התייצבה כדי לקבל עוגה מנומרת.
ממשיכים לאפות כ50 דקות עד שעה ב100 מעלות.
מקררים 4 שעות לפני שפורסים.