בעזרת מקצף במיקסר, או במטרפה ידנית,
מקציפים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת קרם,
מוסיפים את הביצים ומקציפים עד להומוגניות,
ובסוף מוסיפים את השקדים הטחונים עם הקורנפלור.
מקררים לילה, או עד השימוש.
הכנת פיטיביה
מזלפים לתוך עיגול בצק העלים קרם שקדים (בספירלה) ומניחים את העיגול השני מעל.
מדביקים בעזרת מים.
הופכים את הפיטיביה ומברישים עם חלמון.
נותנים לו לנוח כשעתיים במקרר,
מברישים שוב וחותכים פסים כקישוט.
מקרים אותו 30 דקות עד שעה ואופים 30 דקות על 180 מעלות.