ממיסים בקלחת: חלב, סילאן,
סוכר, ווניל, גרידת לימון והחמאה בקוביות.
לאחר המסת החמאה מוסיפים את הפרג ואבקת השקדים ומערבבים היטב.
מנמיכים את האש ללהבה נמוכה וממשיכים לצמצם ולייבש את התערובת,
מבשלים עוד כרבע שעה ומידי פעם מערבבים עד קבלת תערובת יציבה ולא רטובה מידי.
מעבירים את התערובת לקערה ומכסים בניילון נצמד, מקררים במקרר.
הרכבה:
לאחר קירור מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעובי 3מ"מ,
למלבן בגודל 20-30 ס"מ.
שוקלים כ 450 גר' מלית פרג קרה ומעצבים אותה לגליל באורך 26 ס"מ,
מניחים על עלה הבצק כמודגם בשיעור,
מקפלים צד אחד של עלה הבצק על הפרג וממשיכים לגלגל למצב מהודק וסוגרים מעט בצדדים כמודגם.
מושחים היטב בביצה ויוצרים דוגמה מעל כמודגם,
אופים בתנור מחומם מראש על 170 מעלות למשך כ 25 דק'
עד גוון שחום ויפה,