מחממים תנור ל-165 מעלות.
מכינים גנאש מהחלב ושוקולד הבלונד ומניחים בצד להתקרר.
מקרימים חמאה, גרידת לימון ואבקת סוכר ומוסיפים את הסוכר והמלח.
מוסיפים ביצים ויבשים מנופים לסרוגין. לבסוף מוסיפים בננות, גנאש ופקאן.
בין שלב לשלב מקפידים לעצור ולקלף היטב את דפנות המיקסר.
מחלקים לתבניות. אופים בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות, ללא טורבו, כ 10 דקות,
ולאחר מכן מורידים ל-150 מעלות לכ-30 דקות תלוי בגודל התבנית ובמשקל המסה.
מניחים בצד להתקרר.