מרתיחים בסיר את החלב הפרווה, המים, הסוכר, המלח והנטורינה.
לאחר הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את הקמח בבת אחת.
מערבבים עם כף מלמין/ סיליקון/ עץ ומחזירים לאש
בינונית, ומערבבים עד שהמסה מתייבשת.
(כשכבר לא שומעים רחש של נוזלים שמתאדים)
ברגע שהבצק ניתק מדפנות הסיר והופך לכדור סביב הכף, מורידים מהאש ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה.
מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה, מצננים את הבצק ומוסיפים את הביצים בהדרגה עד שמתקבל בצק הומוגני, אלסטי ונוח לזילוף.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1 ס"מ ומזלפים כיפות בקוטר 3 ס"מ בדומה לזילוף המקרון, רק שבפחזניות האפיה היא על סילפיין רשת.