מערבבים יחד למרקם אחיד.
מוסיפים את שלב א' בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתוך קערת שלב ב'.
מחזירים לסיר לבישול על אש נמוכה עד שמסמיך, כמודגם בשיעור.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד צמוד לקרם
, מצננים במקרר.
לפני השימוש "פותחים" את הקרם במיקסר עם וו גיטרה
עד קבלת מרקם אחיד וחלק
או במטרפה ידנית.
עוטפים בניילון נצמד צמוד לקרם,
לאחר שמצטנן
טורפים היטב ומשטחים על עלה הבצק,
מפזרים שוקולד צ'יפס לפי הטעם וממשיכים כמודגם בשיעור.