מתפטרים ממי השמנת ומערבבים אותה עם העמילנים (עמילן טפיוקה ואינסטנט פודינג) בקערה רחבה.
מוסיפים גבינות, מערבבים הכל יחד ומניחים בצד.
מפרידים ביצים,
מקציפים חלמונים ממהירות הכי נמוכה לבינונית,
תוך כדי הזרעת הסוכר. הקצפה קצרה 3-5 דק'
מקפלים עם הגבינות.
מקציפים חלבונים כנ"ל החלמונים, עד לקבלת קצף יציב ורך,
מקפלים עם המסה שבקערה.
יוצקים מעל הבסיס האפוי,
יוצקים מים לתוך התנית בגובה 1 ס"מ,
(הרינג אטום למים לחלוטין כמודגם בסרטון)
ואופים בתנור סטטי סחומם מראש ל230 מעלות,
מוציאים, מורידים ל160 מעלות.
(אפשר לפתוח לכמה שניות את דלת התנור)
ובינתיים
עד שהתנור מצטנן מעט מעבירים סכין חלקה לשחרור הדפנות,
מחזירים לאפיה של עוד כ50 דק', מוציאים, מעבירים שוב סכין חלקה,
נותנים לעוגה לרדת בצורה אחידה עד לגובה המקורי,
ענין שלוקח כמה דקות ומכניסים למקרר ב2 מעלות או לפריזר לשעה ואז להוריד לקירור,
לפני שפורסים מומלץ להקפיא לשעה.
סמוך להגשה מפדרים באבקת סוכר בדוגמה הרצויה.