מתחילים ביצירת סירופ סוכר חם:
מרתיחים את המים עם הסוכר עד
להמסה מלאה של הסוכר.
מכבים את האש.
מחממים את הגלוקוזה ויוצקים לסירופ, מערבבים לקבלת סירופ אחיד ונוזלי.
מחממים את השוקולד במיקרו ולא ממיסים, ע"פ ההוראות הבאות:
סיבוב 1- 30 שניות,
סיבוב 2,3,4- 20 שניות,
סיבוב 5- 10 שניות.
אחרי כל סיבוב מערבבים היטב, גם אם לא נראה שהתרחש תהליך כלשהו.
יוצקים את הסירופ שהצטנן מעט מעליו,
ומערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק רך ואחיד.
משטחים מעט, עוטפים בנילון נצמד ומצננים כשעה על השיש.
פותחים ומרדדים לעלה דק בין 2 ניירות אפיה (כ2-3 מ"מ).
עוטפים בנילון נצמד מכל הצדדים
וממשיכים לצנן על השיש כ4 שע'- לילה.
מקלפים מהנילון הנצמד, 1/3 מהעלה משתמשים ליצירת קופסת המילוי,
ו2/3 ליצירת הרשת.
מעבירים בחוזקה גלגלת מטריצה ועוברים עם סכין על הגבולות
הרצויים
ועל מקומות שלא נחתכו עד הסוף מהגלגלת.
מותחים בזהירות עד היווצרות רשת יפהיפיה.
מצמידים על המוס הקפוא ומכסים 2 פאות של ה"קוביה" בלבד.