טורפים בקערת המיקסר שמרים טריים עם מים וסוכר,
מוסיפים את שאר החומרים לפי סדר הופעתם במתכון,
לשים במהירות נמוכה 2 דק', ועוד 8 דק' במהירות בינונית,
מכסים ומתפיחים כ-50 דק',
שוקלים את הבצק לפיסות: לשקים- משקל כל פיסה 45 גר',
למקלעות- משקל כל פיסה- 100 גר'.
מרדדים וממלאים בתערובת הגבינות על פי הפרזנטציה הרצויה:
בעיצוב שק- מסובבים את צוואר העלה לקבלת מראה שק ומגישים עם גבעול פטרוזיליה סביבו.
בעיצוב מקלעת- מרדדים וחורצים לפי המודגם בתמונה,
מהדקים את העלה על המילוי,
את הרצועות מסובבים סביב הנ"ל תוכ"ד סיבוב כל רצועה לקבלת המראה המיוחד (כמודגם במס' 6 בקולאז')
סוגרים לחישוק או לצורת סהר.
מזגגים בציפוי ואופים בתנור סטטי מחומם מראש על 200 מעלות כ25 דק'.