לסרטון הכנה לחצו כאן>>>
מקציפים חלב, סוכר, ברנדי ושמרים עם כוס אחת מהקמח,
עד לתערובת תפוחה,
מוסיפים ביצים ומקציפים מעט.
מחליפים לוו לישה, מוסיפים קמח וחמאה בקוביות,
לשים 2 דק', מוסיפים מלח ומסיימים לישה עוד כ-8 דק'.
מכסים, מתפיחים להכפלת הנפח (לפחות שעה).
מורידים אל השיש ומחלקים לפיסות של 80 גר',
יוצרים בייגלה כמודגם בסרטון.
מתפיחים להכפלת הנפח.
בסיר מחממים שמן עמוק לטמפרטורת 170 מעלות.*
(כשהשמן מגיע ל170 מעלות יש להנמיך כדי לשמור שלא
יתחמם יותר.
לפני הסיבוב הבא מוודאים שוב שהטמפרטורה לא ירדה מ165 מעלות,
אם כן מחממים שוב ל170 ומנמיכים בהכנסת הדונאטס.
בכל מצב יש להקפיד שהטמפ' לא עוברת את ה180 מעלות.)
מטגנים כל צד 2 דקות.
מוציאים על רשת או נייר סופג.