בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל החומרים היבשים ומערבבים היטב,
מוסיפים בהדרגה ובמהירות נמוכה את החמאה כשהיא חתוכה מראש לקוביות בגודל 1 ס"מ ורכה.
כאשר מתקבל מרקם פירורי מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים רק עד לאיחוד הבצק.
מחלקים את הבצק לשניים ופוחסים כל גוש לגובה "פיתה",
מניילנים בנילון נצמד ומקררים כחצי שעה במקרר.
מרדדים לעלה בעובי 3 מ"מ -בין שני ניירות אפיה ללא קו קיפול או בין שני סילפטים,
כאשר מקמחים קלות את עלה הבצק משני צידיו.
קורצים עיגולים במיקד עגול קוטר 8 ס"מ ומזלפים במרכז כל עיגול את המלית.