מקציפים חלב, סוכר, שמנת מתוקה ושמרים עם כוס אחת מהקמח,
עד לתערובת תפוחה,
מוסיפים ביצים ומקציפים מעט.
מחליפים לוו לישה, מוסיפים קמח וחמאה בקוביות,
לשים 2 דק', מוסיפים מלח ומסיימים לישה עוד כ-8 דק'.
מכסים בניילון נצמד, מתפיחים להכפלת הנפח (לפחות שעה).
מחלקים לפיסות של 60 גר',
מכדררים לכדורים וכל כדור מגלגלים מעט לצורת ביצה,
מניחים בתבנית תנור מכוסה בניילון נצמד ומתפיחים לילה במקרר.
מבצבצים אותן ואופים על 220 מעלות כ-18 דק'.
בתנור מחומם מראש על תכנית סטטית (- פס עליון תחתון).