שכבה זו טוחנים פעמיים:
פעם ראשונה טוחנים את הבייגלה בלבד.
פעם שניה בסוף: אחרי ערבוב הבייגלה עם השוקולד המומס והחמאה
והקפאה עד להתקשות מלאה-
טוחנים שוב בפולסים קצרים למרקם פירורים גסים.
הכנה:
טוחנים את הבייגלה עד למרקם אבקה
ממיסים את החמאה בקלחת נירוסטה, על להבה נמוכה עד שהיא כמעט נשרפת ומקבלת ריח אגוזי חזק
מערבבים היטב עם הבייגלה, ממיסים את השוקולד ומערבבים היטב,
מקפיאים בתוך הקערה להתקשות מלאה
טוחנים במעבד מזון רק עד לקבלת פירורים גסים
שוטחים כף מהתערובת על כל כוס מוכנה עם קרם השוקולד