בקערת המיקסר מניחים את הכמות השניה של החלבונים.
יוצקים מים וסוכר לקלחת קטנה ומביאים לרתיחה.
מודדים את הטמפ' ובהגיע הסירופ ל 110 מעלות-
מתחילים להקציף את החלבונים למרקם בועות סבון לבנות.
כאשר הסירופ מגיע ל 118 מעלות יוצקים אותו בזרזיף דק
אל החלבונים ומגבירים את מהירות ההקצפה.
כאשר המרנג יציב מאד,
מטמיעים אותו במסת הפיסטוק ב-3 פעימות.
כאשר התערובת הומוגנית מבצעים הפלת מסה,
כלומר מערבבים בלקקן בתנועות רחבות ומהירות 3 סיבובים,
ואם יש צורך 3 נוספים.
מעבירים לשקית זילוף בעלת צנטר בקוטר 1 ס"מ
ומזלפים ע"פ ההנחיות.
טופחים מעט להוצאת בועות אויר ומניחים על השיש כחצי שעה לקבלת קרום יבש למגע.
אופים על 150 מעלות טורבו כ-12 דקות.
מחלצים ממשטח הסילפאט רק כאשר העוגיה צוננת.
ממלאים במילוי שטעמו ממשפחת צבעי המקרון
משהים במקרר לילה, כך העוגיה מתרככת
ומגיעה למרקם המושלם.