מניחים בקערת המיקסר את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר,
המלח והחמאה.
מערבבים עם גיטרה עד לקבלת פירורים דקים.
מוסיפים את החלמונים והמים, ומערבלים עד שהבצק אחיד.
מרדדים לגובה 3 מ"מ, ומקררים/ מקפיאים.
קורצים עוגיות עם קורצן רימון.
מחוררים עם מקד עגול קטן מחצית מהעוגיות,
ואופים על טורבו 155 מע' כרבע שעה עד להשחמה.
מזלפים על העוגיות השלמות ריבת פטל/ תות, ומדביקים להן את העוגיה עם החור.
מפזרים אבקת סוכר מלמעלה, ומזלפים ריבה לתוך החור.
או מפדרים על כל העוגיות המחוררות בנפרד ומצמידים מעל כל עוגיה שזילפנו במרכזה ריבה.
לסרטון הרכבה לחצו כאן>>>