מקציפים חלב, סוכר, ברנדי ושמרים עם כוס אחת מהקמח,
עד לתערובת תפוחה,
מוסיפים ביצים ומקציפים מעט.
מחליפים לוו לישה, מוסיפים קמח וחמאה בקוביות,
לשים 2 דק', מוסיפים מלח ומסיימים לישה עוד כ-8 דק'.
מכסים, מתפיחים להכפלת הנפח (לפחות שעה).
מחלקים לפיסות במשקל 80 גר' כל אחת,
מכדררים, פוחסים מעט ומניחים ע"ג ריבוע ניר אפיה משומן היטב בגודל 10X10 ס"מ.
מכסים ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח,
בסיר מחממים שמן עמוק לטמפרטורת 170 מעלות.***
(כשהשמן מגיע ל170 מעלות יש להנמיך למינימום כדי לשמור שלא יתחמם יותר.
לפני הסיבוב הבא מוודאים שוב שהטמפרטורה לא ירדה מ165 מעלות,
אם כן מחממים שוב ל170 ומנמיכים בהכנסת הסופגניות.
בכל מצב יש להקפיד שהטמפ' לא עוברת את ה180 מעלות.)
מטגנים כל צד 2 דקות.
מוציאים על רשת או נייר סופג.