מקציפים חלב, סוכר, ברנדי ושמרים עם כוס אחת מהקמח,
עד לתערובת תפוחה,
מוסיפים ביצים ומקציפים מעט.
מחליפים לוו לישה, מוסיפים קמח וחמאה בקוביות,
לשים 2 דק', מוסיפים מלח ומסיימים לישה עוד כ-8 דק'.
מכסים, מתפיחים להכפלת הנפח (לפחות שעה).
מורידים אל השיש ומחלקים ל2,
כל חלק מרדדים לגובה של כ1 ס"מ וקורצים בעזרת
קורצן דונאטס יעודי בקוטר 8 ס"מ.
את האמצע מכדררים ומתפיחים ג"כ, נשתמש בכדורים לקישוט.
מניחים כל "חישוק" על גבי ניר אפיה משומן היטב להתפחה נוספת של כשעה וחצי
בתבנית מכוסה בניר אפיה.
בסיר מחממים שמן עמוק לטמפרטורת 170 מעלות.***
(כשהשמן מגיע ל170 מעלות יש להנמיך כדי לשמור שלא
יתחמם יותר.
מחליקים בקלף את הדונאטס אל השמן כשהוא על הצד שהיה מונח על ניר האפיה
ולא הפוך (חשוב מאד!)
לפני הסיבוב הבא מוודאים שוב שהטמפרטורה לא ירדה מ165 מעלות,
אם כן מחממים שוב ל170 ומנמיכים בהכנסת הדונאטס.
בכל מצב יש להקפיד שהטמפ' לא עוברת את ה180 מעלות.)
מטגנים כל צד 2 דקות.
מוציאים על רשת או נייר סופג.