במעבד מזון מערבבים את כל החומרים היבשים,
ומוסיפים חמאה קרה בקוביות של 1*1 ס"מ,
עד לקבלת מרקם קוסקוס,
מוסיפים ביצה ועוצרים את פעולת המכשיר ברגע שנאסף בצק.
משטחים לעובי "פיתה" ומקפיאים כ20 דק'.
מרדדים לעלה בעובי 2.5 מ״מ בין 2 נירות אפיה.
שליש ממנו מחוררים בעזרת מזלג או גלגלת קוצים ומניחים בצד,
ושני שליש מצננים שוב להתייצבות.
מוציאים ומפשירים ממש מעט,
מטביעים כל רינג בתוך העלה שהמתין בצד,
מסדרים רצועות בגובה הרינג ובאורך היקפו, מקפיאים יחד ושוברים שאריות.
משהים לילה במקרר ואופים על טורבו 150 מע' 20 דק'.