נמאס לך לעבוד בעבודה שוחקת מבלי לממש את יכולותיך? תמיד חלמת להוציא תוצרים ברמה גבוהה? זה הזמן שלך להפוך את ידי הזהב לכסף!!

"פירוליטה"- בית הספר הדיגיטלי המוביל למקצועות הפטיסרי, שוקולד ובולנז'רי

עם שפים מהשורה הראשונה בישראל

מגשים לך את החלום! בקצב שלך, בזמן ובמקום הנוחים לך, ולקבל תעודה מוכרת מאיגוד השפים!

אנו גאים להציג את מסלול הדגל:
“הבופה”
מסלול ה”בופה” מונה למעלה מ-60 שיעורים, המועברים על ידי השפים הגדולים בארץ! בו נלמד את כל סודות הפטיסרי, שוקולד ובולנז’רי, איך להכין את המאפים בכל הרמות! החל מהרמה הקלה ביותר ועד לדבר שנראה “בלתי אפשרי”, נבין כיצד לשפר את היכולות בצורה משמעותית ולהתחיל להרוויח מהתחביב שלך הרבה כסף!!!
Play Video

כן, אני רוצה להצטרף, כי בסיום המסלול:

אקבל ידע עצום וטכניקות שיחדשו לי גם אם כבר למדתי במקומות אחרים

אלמד איך לעבוד פרקטי ויעיל

אבין לעומק מה עומד מאחורי כל מתכון ואוכל לתמרן

אקבל ביטחון ואוכל לתמחר את עצמי גבוה

אני אחשף למגוון רחב של שיטות באותו הנושא כך שאוכל ליישם את המתאים ביותר בזמן העומד לרשותי

אני אוכל להכין תוצרים ברמה גבוהה לפי קהל היעד: ישראלי/ צרפתי וכד'

אגיע לרמת "מתכונאי מוס" ואדע להכין כל מוס שעולה על דעתי

אדע איך להמיר נכון לפרווה בצורה שלא תפגע בטעם, במרקם או בתוצאה.

בבסיס תפיסת העולם שלנו ב"פירוליטה" עומדת האמונה שחווית לימוד מצויינת מתחיל במורה מעולה. לכן, כל אחד מצוות המורים שלנו בבית הספר התחייב להביא את הלומדים לרמה כזאת שבגמר המסלול הם יבינו היטב כיצד מתנהגים החומרים ולמה, מה הם מחפשים במתכון, מה החשיבות הגדולה לעשות דברים דווקא כך ולא אחרת וידע מעשי ומקיף אשר יעניק לך את הכלים לא רק להכין לבד אלא גם להבין את התהליכים העומדים בבסיס הפעולות.
לכן- לא חשוב באיזו רמה התחלת את המסלול בסיומו- יהיה לך את הידע המקסימלי שדרוש לך כדי לצאת לדרך.

בנינו את המסלול בתכנית מיוחדת שתעביר אותך הכשרה יסודית מ"חובבן" ל"מקצוען" ומ"מקצוען" ל"סופר מקצוען", ותאפשר לך להנות מלימודי פטיסרי ושוקולד ברמה הגבוהה ביותר, ולצאת עם מקצוע מהנה ומפרנס ביד ותעודה מוכרת מאיגוד השפים!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זה לא אוסף קורסים דיגיטליים מזדמנים, וגם לא סדנאות זום אקראיות שהיום הן פה ומחר אינן! מסלול ה"בופה" הינו מסלול שלם בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , מסלול שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את הקונדיטורים מהעשיריה הפותחת בארץ -באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלהם, זהו מסלול שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד, ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור!

מסלול ה"בופה" לוקח אותך למסע מרתק בן 8 שבועות, בנושאי הפטיסרי הרלוונטיים להכנת ברים יוקרתיים, ומכשיר אותך ליישם אותו בכל צורה וטעם אחרים, עד לתוצרים המושלמים שלך!

הנה תכנית המסע:

שבוע מס' 1: קורס טמפרור שוקולד ופרלינים
השיטה הקלה, השונה והייחודית של השוקולטייר רונן אפללו ליצירת פרלינים דקים ועמידים,
מבריקים וטעימים שנשלפים ברגע מהתבנית! כל
קישוטי העוגות והקינוחים מכילים אלמנטים משוקולד מטומפרר.
קורס זה ילמד אותך איך לעשות את זה נכון וחוויתי
שבוע מס' 2: קורס "רבוך"
הקורס שיגמול אותך סופית מהפחד מבצק רבוך,
שף קונדיטור תומר כבירי משתף איתך את כל הטכניקות והפרקטיקות איך להפיק ממנו
יצירות מרהיבות שיעלו בכמה רמות כל בופה שיצא מתחת ידיך!
שבוע מס' 3: קורס פטיפורים
הקורס שיפתח בפניך צוהר לעולמות תוכן רחבים ומקצועיים בקונדיטוריה- מעבר לפטיפור הקטן והנחשק-
שאי אפשר שלא לעצור על ידו, וילמד אותך איך להמיר את חומרי הגלם האיכותיים
לחומרים אחרים בהתאם לטעם והעדפות הלקוח.
שבוע מס' 4: קורס מקרונים
הקורס המקיף והבלעדי בישראל- שילמד אותך איך להכין עוגיות מקרון מסותתות כמו ממכונה
בשיטה הרצויה לך ובזמן העומד לרשותך לפני הפקת האירוע: איטלקי / צרפתי/ שויצרי,
אפקטים שונים ומילויים בטעם עשיר מאצולת הפטיסרי הצרפתי.
שבוע מס' 5: קורס עוגות ראווה
הקורס המשולב שילמד אותך להכין עוגות ראווה מוקפדות ומקצועיות וגם יעניק לך הכשרה למתכונאות מוס:
הדרכה צעד אחר צעד איך לבנות כל מוס שעולה בדעתך!
שבוע מס' 6: קורס קינוחי כוסות
הקורס שיתן לך שניים באחד: ידגים בנית מוס בכוסות כמו השפים הגדולים עם האלמנטים שיוצרים איזון מרקמים נכון ושכבות אחידות ועמידות גם בכמות מסחרית,
ויאפשר לך ליישם הכל גם כעוגות ראווה!
שבוע מס' 7: קורס טארטים (פאי)
הקורס שיתן לך הבנה מעמיקה ויסודית על בצק פריך ומתי ליישם כל שיטה,
ויחשוף בפנייך את כל הסודות איך ליצור קירות טארט מדויקים שלא נסוגים מילימטר באפיה,
אף ללא אפיה עיוורת-מכל סוגי הרינגים המתאימים שברשותך!
שבוע מס' 8: קורס עוגות זילוף (בופה פלטינום בלבד)
הקורס שיקנה לך חשיבה רוחבית בהכנת בסיסי עוגות הזילוף ויתרגל איתך התנסות ב-לא פחות מ20 צנטרי זילוף שימושיים!
החל ממנח נכון, דרך פרקטיקות מקצועיות לתוצאה יפה ואחידה, ללא בועות,
ועד לקישוט האחרון בעוגה המפוארת!

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
שווי ההטבה: 1897 ₪
בונוס מס' 2
שיעורי השתלמות מהשפים השונים בצוות המורים בבית הספר ובנוסף מתכונים ושיעורי העשרה בנוסף לחומר הנלמד
שווי ההטבה: 1248 ₪
בונוס מס' 3
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות, הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם בחוברת נפרדת לכל קורס בפורמט מיוחד להדפסה
שווי ההטבה: 1,605 ₪
בונוס מס' 4
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של "פירוליטה". ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון
שווי ההטבה: 300 ₪
בונוס מס' 5
8 חוברות מתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בצמוד לכל אחד מהקורסים
שווי ההטבה: 240 ₪
בונוס מס' 6
שיעור הדרכה מקיף ומושקע לכלים הנחוצים בקונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים משף קונדיטור אלון גולדמן
שווי ההטבה: 250 ₪
בונוס מס' 7
קורס צילום מזון מקצועי מהצלם איתן וכסמן!
אחרי שתדעי להכין פרודוקטים מהחלומות- תדעי גם לצלם ולהוכיח למעסיק/ ללקוח את המומחיות שלך
שווי ההטבה 1,500 ₪
תעודה מאיגוד השפים
למסלול בופה היי פלטינום בלבד- תעודה מוכרת מאיגוד השפים
שווי ההטבה 360 ₪

שווי כל הבונוסים: במקום 7,400 ₪- חינם!!!

קורס מקצועי לאסטרטגית מכירות (מסלול high platinum בלבד)

שיעור 1. איך בונים מוצר מנצח? איך בונים חבילה?
7 הטריגרים שחייבים לקחת בחשבון בפעילות העסקית

שיעור 2. שיעור 2) איך מביאים לקוחות ב"דיגיטל" ואיך משמרים אותם?

שיעור 3. איך מביאים לקוחות בשיטת "קו 11"?

שיעור 4. איך מביאים לקוחות ב"פרינט"? מהי הסכמה ליצירת מודעה שמדברת ללב הלקוח?

שיעור 5. איך יוצרים שת"פ מוצלח? שיביא לך עסקאות גדולות ומשתלמות?

שיעור 6. איך מתמחרים ואיך מחשבים עלויות לפני ואחרי

שיעור 7. איך מוכרים בקלות ובכיף על פי שיטה שנוסתה בהצלחה ע"י מאות עסקים- בארץ ובעולם? מודל phonex

שיעור 8. איך משפרים רווחיות והמרות?

שיעור 9. איך משמרים לקוחות קיימים?

הקורס שיתן לך ביטחון במכירות וילמד אותך אסטרטגיות מוכחות שיגרמו ללקוח לרצות לשלם את המחיר שאת מבקשת, בתוכנית 8 שיעורים.

מסלול בופה high platinum

לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו 02-6225922

מסלול בופה פלטינום

לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו 02-6225922

מה חושבים על בית הספר שלנו:

תהילה אלקובי

מיכל

ד"ר נוגה בן מנחם, "הרופאה האופה":

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-

 רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.

יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…

זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,

דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.

נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,

מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”

שרה מקראנצ'ס

ליאורה שפיזדה

אפרת ביטון

בת שבע

שירן

ריקי אליעש

תהילה

אביגיל טויטו

חדוי מלאך

איריס שחר

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“אני מעצבת עוגות וקינוחים.

עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט  בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.

מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?

בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.

אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,

היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.

אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,

אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-

ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.

ועוד...

השפים של פירוליטה

שף קונדיטור אלון גולדמן
אלוף ישראל בקינוחים, קפטן נבחרת הפטיסרי של ישראל ויועץ קולינרי
MOF אנג'לו מוסא
אלוף העולם בפטיסרי
Passionné et passionnant sont les mots me venant à l’esprit lorsque je pense à Alon Golden . J’ai découvert ce personnage hors norme, dont la passion pour la pâtisserie dépasse les frontières de son pays. A la fois pâtissier et traducteur dans le domaine de la pâtisserie, notre rencontre a eu lieu au détour d’une formation en Israël où il m’a épaulé. A la pointe de la technique, il est aussi très créatif, il a su apporter sa touche pâtissière au marché israélien pour le faire évoluer. Au-delà de l’aspect professionnel pour lequel j’ai beaucoup de respect, il est avant tout un grand ami.
שוקולטייר רונן אפללו
מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד", מקום 2 בתחרות השוקולד העולמית
שלי לוי
הוד השרון
רונן אפללו בשיעוריו מעביר את הידע בצורה מפורטת 'כאילו אני ממש נוכחת בשיעור'. התכנים הם מרמת הבסיס כך שהחשש מחוסר הצלחה נעלם. למדתי שיטות וטריקים שמביאים אותי לרמת מקצועיות גבוהה. השיעורים זמינים עבורי למשך כל החיים כך שאני יכולה לחזור שוב ושוב על תכני הקורס. מעבר לכל- מדובר בחוויה טעימה! למידה אינטרנטית הינה מאתגרת ופירוליטה מצאו את הדרך אל פלטפורמת הלמידה החדשה.
שף קונדיטור תום יצחקי
זוכה המקום 2 בתחרות הקינוחים של ישראל, מורה לקונדיטוריה ומפתח
שירה קבלרו
"תום יצחקי בין הקונדיטורים המקצועיים והמעולים שהכרתי. המתכונים שלו מוצלחים וההסברים שלו מדוייקים. בנוסף הוא לא מלמד אותך מתכון אחד אלא איך אפשר לקחת את זה לכיוונים שלך. כל מתכון שלו מככב אצלי במטבח. וכל מתכון שלו זה זהב!!! לשמור טוב בכספת! והטעם? וואו. מטיס אותך לפריז. לגמרי מגדירה אותו כגאון קולינרי. ממליצה בחום."
שף קונדיטור ערן שוורצברד
מהמובילים בישראל בקולינריה, מורה, יועץ ומפתח
קובי מזרחי שף מאסטר
יו"ר איגוד השפים icca
השף ערן שוורצברד הוא אחד השפים הוותיקים והמוכשרים במדינת ישראל. שף פורץ דרך . בעל חזון. וכישרון יוצא דופן בתחומו. האיגוד הישראלי לפים וקולינאריה מברך על הצטרפותו של ערן לצוות המנחים והמרצים בבית הספר. ומאחל ברכה והצלחה לתלמידים במסלול
שף קונדיטור תומר כבירי
מורה מומחה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי
אדם עינבר
מנהל "פלאנט שף" רעננה
השף תומר כבירי הוא מורה שיש לו תשוקה ללמד ולתת ידע משלו, יש לו לב גדול והוא רוצה שכל התלמידים יוכלו להשתפר, הטכניקות שלו מצוינות וברמה של כל שף גדול שאני מכיר בפאריז.
שף קונדיטור עידן חדד
שף ראשי במלון "הילטון", סמל ודוגמה ליצירתיות
לירון ס.
"הצפייה בקורס של השף עידן חדד הייתה עבורי חוויה מסוג אחר, עבודה נקיה ותוצאה מדהימה ומפתיעה, בהירות ההסבר ותשומת לב לפרטים הקטנים. מראים על מקצועיות ויצירתיות תודה רבה"
שף קונדיטור צ'ארלס זאווי
שף קונדיטור, עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית, מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל , מלון רויאל ביץ'. מלון וולדורף אסטוריה, עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולונ'ורי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי
שף אופה יוני אלבו
שף ראשי ברשת קייזר הבינלאומית
Erwan
Boulangerie Utopi Paris
Après avoir travaillé avec Yoni Alvo en tant que responsable Boulanger au sein de ma Sociéte, je recommande Yoni pour toutes ces qualités en tant que professionel et sa créativité qui lui permet d'innover sans cesses et de se depasser. Sa force est qu'il ne reste jamais sur ces aquis et recherche constament la meilleur qualité des produits.
בתרגום חופשי: אחרי שעבדתי עם יוני אלבו על הבולנז'רי בחברה שלי, אני ממליץ על יוני על כל המעלות שבו ושבמקצועו, והיצירתיות שלו שנותנת לו אפשרות לחדש בלי הפסקה, הוא מתעלה על עצמו ומשקיע מעל ומעבר. הכוח שלו- שאף פעם לא נשאר על מה שהשיג ומחפש כל הזמן את האיכות הטובה ביותר בחומרים בהם הוא משתמש.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית