“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-
רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.
יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…
זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,
דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.
נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,
מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”
(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)
“אני מעצבת עוגות וקינוחים.
עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?
בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.
אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,
היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-
ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.
פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש.
התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה.
בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.
כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.
בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר.
כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!
לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים.
בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך, במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .
לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד.
בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.