מכירה את זה שאת יודעת לעשות קינוחי כוסות שכולם רוצים להזמין דווקא ממך אבל עוגת שמרים, ראויה לשמה או אפילו חלה לשבת מתעתעת בך? את מתחילה ולא יודעת איפה זה יגמר? ואולי במהלך הלימוד במסלול הבופה אמרת לעצמך:”לפעמים אני רוצה קינוח מהיר, בלי הרבה הכנה אבל שווה”?
הגיע הזמן להבין ברצינות את הקונדיטוריה!!!

"פירוליטה"- בית הספר הדיגיטלי המוביל למקצועות הפטיסרי, שוקולד ובולנז'רי

עם שפים מהשורה הראשונה בישראל

מגשים לך את החלום! בקצב שלך, בזמן ובמקום הנוחים לך!

אנו גאים להציג את המסלול המקיף, המושקע והיסודי-
מסלול הבולנז’רי פלוס
מסלול הבולנז’רי פלוס מונה למעלה מ-50 שיעורים המועברים על ידי הקונדיטורים, המורים הטובים בארץ! בו תלמדי את כל סודות הבולנז’רי, איך להכין את המאפים בכל הרמות! החל מהרמה הקלה ביותר ועד לדבר שנראה “בלתי אפשרי”, תביני כיצד את יכולה לשפר את יכולותיך בצורה משמעותית, וסוף סוף המאפים שלך לא יתביישו ליד היצירות היותר מפונפנות שלך!
Play Video

כן, אני רוצה להצטרף, כי בסיום המסלול:

אקבל ידע עצום וטכניקות שיחדשו לי גם אם כבר למדתי במקומות אחרים

אלמד איך לעבוד פרקטי ויעיל

אבין לעומק מה עומד מאחורי כל מתכון ואוכל לתמרן

אקבל ביטחון ואוכל לתמחר את עצמי גבוה

אני אחשף למגוון רחב של שיטות באותו הנושא כך שאוכל ליישם את המתאים ביותר בזמן העומד לרשותי

אני אוכל להכין תוצרים ברמה גבוהה לפי קהל היעד: ישראלי/ צרפתי וכד'

אוכל לשלוט בתוצאה מבלי שהתנור שלי יבגוד בי

גם בני ביתי יהנו מהתוצרים, לא רק המזמינים

בבסיס תפיסת העולם שלנו ב"פירוליטה" עומדת האמונה שחווית לימוד מצויינת מתחיל במורה מעולה. לכן, כל אחד מצוות המורים שלנו בבית הספר התחייב להביא את הלומדים לרמה כזאת שבגמר המסלול הם יבינו היטב כיצד מתנהגים החומרים ולמה, מה הם מחפשים במתכון, מה החשיבות הגדולה לעשות דברים דווקא כך ולא אחרת וידע מעשי ומקיף אשר יעניק לך את הכלים לא רק להכין לבד אלא גם להבין את התהליכים העומדים בבסיס הפעולות.
לכן- לא חשוב באיזו רמה התחלת את המסלול בסיומו- יהיה לך את הידע המקסימלי שדרוש לך כדי לצאת לדרך.

בנינו את המסלול בתכנית מיוחדת שתעביר אותך הכשרה יסודית מ"חובבן" ל"מקצוען" ומ"מקצוען" ל"סופר מקצוען", ותאפשר לך להנות מלימודי בולנז'רי ברמה הגבוהה ביותר, ולצאת עם מקצוע מהנה ומפרנס ביד!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זה לא אוסף קורסים דיגיטליים מזדמנים, וגם לא סדנאות זום אקראיות שהיום הן פה ומחר אינן! מסלול הבולנז'רי פלוס הינו מסלול מקיף ויסודי בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , מסלול שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את הקונדיטורים מהעשיריה הפותחת בארץ -באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלהם, זהו מסלול שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור!

מסלול הבולנז'רי פלוס לוקח אותך למסע מרתק בכל נושאי הבולנז'רי, ומכשיר אותך ליישם אותם בכל צורה וטעם אחרים, עד לתוצרים המושלמים שלך!
מסלול זה מעניק לך הבנה יסודית ופרקטית של התנהגות החומרים והוא המקיף ביותר בישראל.

הנה תכנית המסע:

קורס מס' 1: קינוחי ביסטרו
הקורס שילמד אותך את היסודות החשובים בקונדיטוריה, יוכיח לך כמה גם בקלאסיקה צרפתית יש עומק רב, ויחשוף בפניך טכניקות בלעדיות שיגרמו לך לאמץ אותן מיידית בהכנת מאפים, קינוחים ושוקולד.
קורס מס' 2: בחוש מודרני
הקורס שיחשוף בפניך תובנות נחוצות, ויתווה לך דרך חדשנית להכנת עוגות בחושות, תוך הבנה עמוקה ויסודית על התנהגות כל חומרי הגלם הבסיסיים במשפחת העוגות הבחושות, הן במהלך ההכנה והן באפיה ולאחריה.
קורס מס' 3: שמרים
הקורס שילמד אותך להכין כל חלה שעולה בדעתך וכל עוגת שמרים מהחלומות! מעל 20 סוגי מאפים בפרזנטציות מעניינות מחכים לך, לדעת לעבוד נכון עם כל אחד מסוגי השמרים הקיימים בשוק!
קורס מס' 4: לחם
הקורס שיכשיר אותך לבניית לחמי מחמצת מקצועיים בשיטה קלה וברורה וילמד אותך שיטה שונה בבצבוץ ופידור חלה.
קורס מס' 5: מאפי בוקר
הקורס שיקנה לך חשיבה יצירתית והבנה במגוון סוגי בצקים: כרוך, עלים, דייניש, בריוש, כולל שילוב כמה בצקים יחד לתוצאה מעוררת השראה, והבנה בהתנהגות בצקים בכלל.
קורס מס' 6: עוגות גבינה
הקורס שיוציא לך את הפחד ממאפי גבינה שצונחים וילמד אותך את כל הסודות לבניית עוגות גבינה יציבות, מרשימות ולא חונקות, עוגת טארט גבינה, עוגת גבינה קרה מנומרת, עוגת גבינה אמיתית- אפויה, יתן לך הבנה יסודית בבצקים פריכים בפרט ובבצקים בכלל, ויעניק לך כללים מעשיים לריסוס נכון עבור עוגות מוס גבינה, וקינוחי מוס בכלל,

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
שווי ההטבה: 1897 ₪
בונוס מס' 2
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות, הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם בחוברת נפרדת לכל קורס בפורמט מיוחד להדפסה
שווי ההטבה: 1,605 ₪
בונוס מס' 3
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של "פירוליטה". ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון
שווי ההטבה: 300 ₪
בונוס מס' 4
6 חוברות מתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בצמוד לכל אחד מהקורסים
שווי ההטבה: 180 ₪

שווי כל הבונוסים: במקום 4,342 ₪- חינם!!!

המחיר המיוחד הוא לבוגרות מסלולי הבופה בלבד!

מסלול בולנז’רי פלוס

6,470 ₪

מחיר מיוחד לרגל ההשקה

לבוגרות מסלולי הבופה בלבד

327 ₪

*10

מסלול בולנז’רי פלוס

מחיר מיוחד לרגל ההשקה

המחיר לבוגרות מסלולי הבופה כולל תעודה מוכרת מאיגוד השפים על סיום לימודי קונדיטוריה
שווי ההטבה: 360 ₪

מה חושבים על בית הספר שלנו:

תהילה אלקובי

מיכל

ד"ר נוגה בן מנחם, "הרופאה האופה":

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-

 רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.

יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…

זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,

דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.

נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,

מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”

שרה מקראנצ'ס

ליאורה שפיזדה

אפרת ביטון

בת שבע

שירן

ריקי אליעש

תהילה

אביגיל טויטו

חדוי מלאך

איריס שחר

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“אני מעצבת עוגות וקינוחים.

עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט  בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.

מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?

בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.

אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,

היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.

אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,

אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-

ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.

ועוד...

השפים של פירוליטה

שף קונדיטור אלון גולדמן
אלוף ישראל בקינוחים, קפטן נבחרת הפטיסרי של ישראל ויועץ קולינרי
MOF אנג'לו מוסא
אלוף העולם בפטיסרי
Passionné et passionnant sont les mots me venant à l’esprit lorsque je pense à Alon Golden . J’ai découvert ce personnage hors norme, dont la passion pour la pâtisserie dépasse les frontières de son pays. A la fois pâtissier et traducteur dans le domaine de la pâtisserie, notre rencontre a eu lieu au détour d’une formation en Israël où il m’a épaulé. A la pointe de la technique, il est aussi très créatif, il a su apporter sa touche pâtissière au marché israélien pour le faire évoluer. Au-delà de l’aspect professionnel pour lequel j’ai beaucoup de respect, il est avant tout un grand ami.
שף קונדיטור תומר כבירי
מורה מומחה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי
אדם עינבר
מנהל "פלאנט שף" רעננה
השף תומר כבירי הוא מורה שיש לו תשוקה ללמד ולתת ידע משלו, יש לו לב גדול והוא רוצה שכל התלמידים יוכלו להשתפר, הטכניקות שלו מצוינות וברמה של כל שף גדול שאני מכיר בפאריז.
שף אופה יוני אלבו
שף ראשי ברשת קייזר הבינלאומית
Erwan
Boulangerie Utopi Paris
Après avoir travaillé avec Yoni Alvo en tant que responsable Boulanger au sein de ma Sociéte, je recommande Yoni pour toutes ces qualités en tant que professionel et sa créativité qui lui permet d'innover sans cesses et de se depasser. Sa force est qu'il ne reste jamais sur ces aquis et recherche constament la meilleur qualité des produits.
בתרגום חופשי: אחרי שעבדתי עם יוני אלבו על הבולנז'רי בחברה שלי, אני ממליץ על יוני על כל המעלות שבו ושבמקצועו, והיצירתיות שלו שנותנת לו אפשרות לחדש בלי הפסקה, הוא מתעלה על עצמו ומשקיע מעל ומעבר. הכוח שלו- שאף פעם לא נשאר על מה שהשיג ומחפש כל הזמן את האיכות הטובה ביותר בחומרים בהם הוא משתמש.
שף קונדיטור צ'ארלס זאווי
שף קונדיטור, עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית, מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל , מלון רויאל ביץ'. מלון וולדורף אסטוריה, עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולונ'ורי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית