תמיד רצית להתמקצע יותר ולא הצלחת לממש את החלום?
חסר לך ידע כדי להגיע לרמה הבאה?
רוצה להבין היטב איך החומרים מתנהגים?
ללמוד ברמה בינלאומית מהשפים הטובים בארץ?
הגיע הזמן שלך להתחיל להרוויח יותר!!!

"פירוליטה"- בית הספר הדיגיטלי המוביל למקצועות הפטיסרי, שוקולד ובולנז'רי

עם שפים מהשורה הראשונה בישראל

מגשים לך את החלום! בקצב שלך, בזמן ובמקום הנוחים לך, ולקבל תעודה מוכרת מאיגוד השפים!

אנו גאים להציג את המסלול המקיף ביותר בישראל!
“המישלן”
מסלול ה”מישלן” מונה למעלה מ-180 שיעורים המועברים על ידי השפים הגדולים בארץ! בו נגלה לך את כל סודות הפטיסרי, שוקולד ובולנז’רי, איך להכין את המאפים בכל הרמות! החל מהרמה הקלה ביותר ועד לדבר שנראה “בלתי אפשרי”, להגיע לרמה גבוהה בהבנת התנהגות החומרים, לשפר את יכולותיך בצורה משמעותית, להתמקצע ולהתחיל להרוויח מהתחביב שלך – הרבה מאד!!!
Play Video

כן, אני רוצה להצטרף, כי בסיום המסלול:

אקבל ידע עצום וטכניקות שיחדשו לי גם אם כבר למדתי במקומות אחרים

אלמד איך לעבוד פרקטי ויעיל

אבין לעומק מה עומד מאחורי כל מתכון ואוכל לתמרן

אקבל ביטחון ואוכל לתמחר את עצמי גבוה

אני אחשף למגוון רחב של שיטות באותו הנושא כך שאוכל ליישם את המתאים ביותר בזמן העומד לרשותי

אני אוכל להכין תוצרים ברמה גבוהה לפי קהל היעד: ישראלי/ צרפתי וכד'

אגיע לרמת "מתכונאי מוס" ואדע להכין כל מוס שעולה על דעתי

אדע איך להמיר נכון לפרווה בצורה שלא תפגע בטעם, במרקם או בתוצאה.

בבסיס תפיסת העולם שלנו ב"פירוליטה" עומדת האמונה שחווית לימוד מצויינת מתחיל במורה מעולה. לכן, כל אחד מצוות המורים שלנו בבית הספר התחייב להביא את הלומדים לרמה כזאת שבגמר המסלול הם יבינו היטב כיצד מתנהגים החומרים ולמה, מה הם מחפשים במתכון, מה החשיבות הגדולה לעשות דברים דווקא כך ולא אחרת וידע מעשי ומקיף אשר יעניק לך את הכלים לא רק להכין לבד אלא גם להבין את התהליכים העומדים בבסיס הפעולות.
לכן- לא חשוב באיזו רמה התחלת את המסלול בסיומו- יהיה לך את הידע המקסימלי שדרוש לך כדי לצאת לדרך.

בנינו את המסלול בתכנית מיוחדת שתעביר אותך הכשרה יסודית מ"חובבן" ל"מקצוען" ומ"מקצוען" ל"סופר מקצוען", ותאפשר לך להנות מלימודי פטיסרי שוקולד ובולנז'רי ברמה הגבוהה ביותר, ולצאת עם מקצוע מהנה ומפרנס ביד ותעודה מוכרת מאיגוד השפים!

ובנימה אישית:

שלא תהיה לך טעות! זה לא אוסף קורסים דיגיטליים מזדמנים, וגם לא סדנאות זום אקראיות שהיום הן פה ומחר אינן! מסלול ה"מישלן" הינו מסלול מקיף ויסודי בתוך בית הספר הדיגיטלי שלנו , מסלול שהוסרט ברמה מקצועית בין לאומית, שנותן לך את הקונדיטורים מהעשיריה הפותחת בארץ -באופן פרטי במטבח שלך, ויכולת לצפות מקרוב לתוך המיקסר והכלים שלהם, זהו מסלול שמעניק לך ידע מעמיק, יסודי ופרקטי שנשאר אצלך לתמיד ויש עם מי לדבר גם אחריו! תמיד אפשר לשאול ולקבל מענה מקצועי מהצוות שלנו, בפורום הסגור!

מסלול ה"מישלן" לוקח אותך למסע מרתק בן 17 שבועות, בכל נושאי הפטיסרי השוקולד והבולנז'רי, ומכשיר אותך ליישם אותם בכל צורה וטעם אחרים, עד לתוצרים המושלמים שלך!
מסלול זה מעניק לך הבנה יסודית ופרקטית של התנהגות החומרים והוא המקיף ביותר בישראל.

הנה תכנית המסע:

קורס קינוחי ביסטרו
הקורס שילמד אותך את היסודות החשובים בקונדיטוריה, יוכיח לך כמה גם בקלאסיקה צרפתית יש עומק רב, ויחשוף בפניך טכניקות בלעדיות שיגרמו לך לאמץ אותן מיידית בהכנת מאפים, קינוחים ושוקולד.
מילפיי, פונדנט, פנקוטה, קרם ברולה, סופלה
קורס בחוש מודרני
הקורס שיחשוף בפניך תובנות נחוצות, ויתווה לך דרך חדשנית להכנת עוגות בחושות, תוך הבנה עמוקה ויסודית על התנהגות כל חומרי הגלם הבסיסיים במשפחת העוגות הבחושות, הן במהלך ההכנה והן באפיה ולאחריה.
קייק אוריון, קייק בננה בלונד פקאן, קפה לוז פרווה, קייק פיסטוק קסיס, טיגריס
קורס עוגות גבינה
הקורס שיוציא לך את הפחד ממאפי גבינה שצונחים וילמד אותך את כל הסודות לבניית עוגות גבינה יציבות, מרשימות ולא חונקות, יתן לך הבנה יסודית בבצקים פריכים בפרט ובבצקים בכלל, ויעניק לך כללים מעשיים לריסוס נכון
עוגת גבינה אפויה צרפתית, טארט דובדבן יוגורט, עוגת מוס גבינה מנומרת, עוגות מוס גבינה הדרים אישיות
קורס "רבוך"
הקורס שיגמול אותך סופית מהפחד מבצק רבוך, שף קונדיטור תומר כבירי משתף איתך את כל הטכניקות והפרקטיקות איך להפיק ממנו יצירות מרהיבות שיעלו בכמה רמות כל בופה שיצא מתחת ידיך!
אקלייר תות וניל, רליז'יוז לימון יוזו, טיוב שחור לבן, פחזניות אוכמניות בציפוי סבלה, פארי ברסט
קורס טארטים (פאי)
הקורס שיתן לך הבנה מעמיקה ויסודית על בצק פריך ומתי ליישם כל שיטה,
ויחשוף בפנייך את כל הסודות איך ליצור קירות טארט מדויקים שלא נסוגים מילימטר באפיה,
אף ללא אפיה עיוורת-מכל סוגי הרינגים המתאימים שברשותך!
טארט שוקולד קפה, טארט לימון קסיס ומרנג צרוב, טארט טאטן תפוחים, מרנג שויצרי ומרנג צרפתי. טארט אישי סניקרס קשיו ושוקולד, טארט אישי פרלינה
קורס טמפרור שוקולד ופרלינים
השיטה הקלה, השונה והייחודית של השוקולטייר רונן אפללו ליצירת פרלינים דקים ועמידים,
מבריקים וטעימים שנשלפים ברגע מהתבנית! כל
קישוטי העוגות והקינוחים מכילים אלמנטים משוקולד מטומפרר.
קורס זה ילמד אותך איך לעשות את זה נכון וחוויתי
פרלין רויאל, פרלין ג'ינג'ר דבש, פרלין מחיות פרי, פרלין קפה ג'מייקני, שיטות צביעה, שיטות טמפרור
קורס מקרונים
הקורס המקיף והבלעדי בישראל- שילמד אותך איך להכין עוגיות מקרון מסותתות כמו ממכונה
בשיטה הרצויה לך ובזמן העומד לרשותך לפני הפקת האירוע: איטלקי / צרפתי/ שויצרי,
אפקטים שונים ומילויים בטעם עשיר מאצולת הפטיסרי הצרפתי..
מקרון איטלקי, מקרון צרפתי, מקרון שויצרי, עוגת מקרון, אפקטים, מיני מקרון
קורס עוגות ראווה
הקורס המשולב שילמד אותך להכין עוגות ראווה מוקפדות ומקצועיות וגם יעניק לך הכשרה למתכונאות מוס:
הדרכה צעד אחר צעד איך לבנות כל מוס שעולה בדעתך!
עוגת טרוקדרו פיסטוק תות ושנטי, עוגת אנטרמה אקזוטית, עוגת וניל קרמל, עוגת פאדג' משרבייה
קורס קינוחי כוסות
הקורס שיתן לך שניים באחד: ידגים בנית מוס בכוסות כמו השפים הגדולים עם האלמנטים שיוצרים איזון מרקמים נכון ושכבות אחידות ועמידות גם בכמות מסחרית,
ויאפשר לך ליישם הכל גם כעוגות ראווה!
כוס מילקי סטייל, כוס ג'נדויה וטויל, כוס חלום בורוד, כוס אקזוטיקה וגילופי לוטוס, כוס כיכר מדלן
קורס פטיפורים
הקורס שיפתח בפניך צוהר לעולמות תוכן רחבים ומקצועיים בקונדיטוריה- מעבר לפטיפור הקטן והנחשק-
שאי אפשר שלא לעצור על ידו, וילמד אותך איך להמיר את חומרי הגלם האיכותיים
לחומרים אחרים בהתאם לטעם והעדפות הלקוח.
מגנום וניל דובדבן, פטיפור מבחושה שוקולד פיסטוק, פטיפור קרמו אקזוטי, פיננסייר שקדים משמש, פטיפור חצי ספירה
קורס שמרים
הקורס שילמד אותך להכין כל חלה שעולה בדעתך וכל עוגת שמרים מהחלומות! מעל 20 סוגי מאפים בפרזנטציות מעניינות מחכים לך, לדעת לעבוד נכון עם כל אחד מסוגי השמרים הקיימים בשוק!
חלות: שמיניה, קליעת 2. צמה, קליעת 4, קליעת 5, קליעת 6, קליעת כדור, חלת טורבן, חלת מפתח לחמניות חמאה.
עוגות: בורג שוקולד, קרנץ קינמון, קרנץ שעורה, קרנץ כתר תמרים, מקלעת תפוחים, מקלעת גבינה בשיטה נוספת, פרסבורגר פרג, רוגעלך, חרצית שוקולד, בייגל תפוחים, גביניות, אישיות שוקולד
קורס לחם
הקורס שיכשיר אותך לבניית לחמי מחמצת מקצועיים בשיטה קלה וברורה וילמד אותך שיטה שונה בבצבוץ ופידור חלה.
באגט, לחם זיתים, לחם דגנים, לחם שיפון, ג'בטה, לחם סקנדינבי, לחם כוסמין, חלת מחמצת
קורס מאפי בוקר
הקורס שיקנה לך חשיבה יצירתית והבנה במגוון סוגי בצקים: כרוך, עלים, דייניש, בריוש, כולל שילוב כמה בצקים יחד לתוצאה מעוררת השראה, והבנה בהתנהגות בצקים בכלל.
בריוש זברה, חלת בריוש דו צבעי, שוסון או פום, פיטיבייה, קרואסון אדום לבן, קרואסון שוקולד מרובע, דניש מעטפות בשמל, דניש כתר פרלינה
מעטפת עסקית:
קורס צילום מזון מקצועי מהצלם איתן וכסמן
אחרי שתדעי להכין פרודוקטים מהחלומות- תדעי גם לצלם ולהוכיח למעסיק/ ללקוח את המומחיות שלך
קורס מקצועי לאסטרטגית מכירות
הקורס שיתן לך ביטחון במכירות וילמד אותך אסטרטגיות מוכחות שיגרמו ללקוח לרצות לשלם את המחיר שאת מבקשת.
איך בונים מוצר מנצח? איך בונים חבילה? 7 הטריגרים שחייבים לקחת בחשבון בפעילות העסקית, איך מביאים לקוחות ב"דיגיטל" ואיך משמרים אותם? איך מביאים לקוחות בשיטת "קו 11"? איך מביאים לקוחות ב"פרינט"? מהי הסכמה ליצירת מודעה שמדברת ללב הלקוח? איך יוצרים שת"פ מוצלח? שיביא לך עסקאות גדולות ומשתלמות? איך מתמחרים ואיך מחשבים עלויות לפני ואחרי, איך מוכרים בקלות ובכיף על פי שיטה שנוסתה בהצלחה ע"י מאות עסקים- בארץ ובעולם? מודל phonex, איך משפרים רווחיות והמרות, איך משמרים לקוחות קיימים?
קונדיטוריה עסקית מא' עד ת'
הקורס שיתן לך נוסחאות ופרקטיקות מהשטח כדי שתוכלי לצאת לשוק בחוכמה, להתנהל מול לקוחות בביטחון ולתמחר בצורה כלכלית.
בנית תפריט ותמהיל מוצרים רווחי, השפה המיתוגית של העסק, מודל SWOT, בניית תקציב, רכישת ציוד, התנהלות מול רשויות המס, הנוסחה לתמחור מנצח ואיך מודל SWOT משפיע, שיווק, תפעול, התנהלות מול לקוחות, התנהלות מול ספקים, העקרונות לניהול סדנה, הקפאה נבונה
שיעורי השתלמות
שיעורי השתלמות בנושאים צילום מזון, סטיילינג מזון ועיצוב בארים.

כל השיעורים זמינים מיידית עבורך, לצפייה חוזרת בזמן ובמקום הנוחים לך.

אנחנו מאמינים שידע הוא המפתח להצלחה.
לכן, בנוסף לגישה לקורס המתקדם והמקיף מסוגו בישראל, הכנו לכם חבילת בונוסים משתלמת במיוחד.

בונוס מס' 1
תמיכה וליווי בפורום הסגור, כולל מענה מקצועי לשאלות מצוות בית הספר
שווי ההטבה: 1897 ₪
בונוס מס' 2
שיעורי השתלמות מהשפים השונים בצוות המורים בבית הספר ובנוסף מתכונים ושיעורי העשרה בנוסף לחומר הנלמד
שווי ההטבה: 1248 ₪
בונוס מס' 3
סיכומי כל השיעורים, כתובים וערוכים עם תוספות רבות, הערות חשובות וטיפים נחוצים. אין צורך לסכם כלל, הכל כתוב גם במהלך השיעורים וגם בחוברת נפרדת לכל קורס בפורמט מיוחד להדפסה
שווי ההטבה: 3210 ₪
בונוס מס' 4
אלבום דיגיטלי מרהיב בצמוד לשיעורי הוידאו, כל דף בו הוא חלק מספר המתכונים הדיגיטלי של "פירוליטה". ובנוסף: רשימת הכלים הנחוצים בשיעור הראשון
שווי ההטבה: 600 ₪
בונוס מס' 5
14 חוברות מתכונים בגירסה מהודרת להדפסה בצמוד לכל אחד מהקורסים
שווי ההטבה: 420 ₪
בונוס מס' 6
שיעור הדרכה מקיף ומושקע לכלים הנחוצים בקונדיטוריה למתחילים ולמתקדמים משף קונדיטור אלון גולדמן
שווי ההטבה: 250 ₪
בונוס מס' 7
קורס בונוס עוגות זילוף
שווי ההטבה 497 ₪
תעודה מאיגוד השפים
תעודה מוכרת מאיגוד השפים
שווי ההטבה 360 ₪

שווי כל הבונוסים: במקום 8,482 ₪- חינם!!!

מסלול מישלן עסקי

מחיר מיוחד לרגל ההשקה

לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו
02-6225922
או במייל
[email protected]

מסלול מישלן

מחיר מיוחד לרגל ההשקה

לקבלת הצעה אטרקטיבית פנו אלינו
02-6225922
או במייל
[email protected]

מה חושבים על בית הספר שלנו:

תהילה אלקובי

מיכל

ד"ר נוגה בן מנחם, "הרופאה האופה":

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס-

 רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.

יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…

זה איפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,

דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.

נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,

מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות”

שרה מקראנצ'ס

ליאורה שפיזדה

אפרת ביטון

בת שבע

שירן

ריקי אליעש

תהילה

אביגיל טויטו

חדוי מלאך

איריס שחר

(ציטוט מסרטון, ניתן לקבל את הסרטון למייל או לווטסאפ)

“אני מעצבת עוגות וקינוחים.

עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט  בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.

מה מיוחד באפיק הדיגיטלי?

בכל מקום ובכל זמן שאני רוצה השיעורים פתוחים, מתכונים קלילים, כתובים כמו שצריך, מפורטים, והמנטוריות המקסימות שלנו פנויות תמיד, לכל שאלה ולכל בעיה שנצטרך במהלך האפיה.

אני כבר שנה אחרי שהתחלתי, אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,

היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.

אני יכולה להגיד שאפילו אם היה לי בית ספר קרוב לבית- הערוץ הדיגיטלי עדיף פי כמה,

אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-

ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה”.

ועוד...

השפים של פירוליטה

שף קונדיטור אלון גולדמן
אלוף ישראל בקינוחים, קפטן נבחרת הפטיסרי של ישראל ויועץ קולינרי
MOF אנג'לו מוסא
אלוף העולם בפטיסרי
Passionné et passionnant sont les mots me venant à l’esprit lorsque je pense à Alon Golden . J’ai découvert ce personnage hors norme, dont la passion pour la pâtisserie dépasse les frontières de son pays. A la fois pâtissier et traducteur dans le domaine de la pâtisserie, notre rencontre a eu lieu au détour d’une formation en Israël où il m’a épaulé. A la pointe de la technique, il est aussi très créatif, il a su apporter sa touche pâtissière au marché israélien pour le faire évoluer. Au-delà de l’aspect professionnel pour lequel j’ai beaucoup de respect, il est avant tout un grand ami.
שוקולטייר רונן אפללו
מנהל בית הספר "אמיליה בוטיק שוקולד", מקום 2 בתחרות השוקולד העולמית
שלי לוי
הוד השרון
רונן אפללו בשיעוריו מעביר את הידע בצורה מפורטת 'כאילו אני ממש נוכחת בשיעור'. התכנים הם מרמת הבסיס כך שהחשש מחוסר הצלחה נעלם. למדתי שיטות וטריקים שמביאים אותי לרמת מקצועיות גבוהה. השיעורים זמינים עבורי למשך כל החיים כך שאני יכולה לחזור שוב ושוב על תכני הקורס. מעבר לכל- מדובר בחוויה טעימה! למידה אינטרנטית הינה מאתגרת ופירוליטה מצאו את הדרך אל פלטפורמת הלמידה החדשה.
שף קונדיטור תום יצחקי
זוכה מקום 2 בתחרות הקינוחים של ישראל, מורה לקונדיטוריה ומפתח
שירה קבלרו
"תום יצחקי בין הקונדיטורים המקצועיים והמעולים שהכרתי. המתכונים שלו מוצלחים וההסברים שלו מדוייקים. בנוסף הוא לא מלמד אותך מתכון אחד אלא איך אפשר לקחת את זה לכיוונים שלך. כל מתכון שלו מככב אצלי במטבח. וכל מתכון שלו זה זהב!!! לשמור טוב בכספת! והטעם? וואו. מטיס אותך לפריז. לגמרי מגדירה אותו כגאון קולינרי. ממליצה בחום."
שף קונדיטור ערן שוורצברד
מהמובילים בישראל בקולינריה, מורה, יועץ ומפתח
קובי מזרחי שף מאסטר
יו"ר איגוד השפים icca
השף ערן שוורצברד הוא אחד השפים הוותיקים והמוכשרים במדינת ישראל. שף פורץ דרך . בעל חזון. וכישרון יוצא דופן בתחומו. האיגוד הישראלי לפים וקולינאריה מברך על הצטרפותו של ערן לצוות המנחים והמרצים בבית הספר. ומאחל ברכה והצלחה לתלמידים במסלול
שף קונדיטור תומר כבירי
מורה מומחה לקונדיטוריה ויועץ בינלאומי
אדם עינבר
מנהל "פלאנט שף" רעננה
השף תומר כבירי הוא מורה שיש לו תשוקה ללמד ולתת ידע משלו, יש לו לב גדול והוא רוצה שכל התלמידים יוכלו להשתפר, הטכניקות שלו מצוינות וברמה של כל שף גדול שאני מכיר בפאריז.
שף אופה יוני אלבו
שף ראשי ברשת קייזר הבינלאומית
Erwan
Boulangerie Utopi Paris
Après avoir travaillé avec Yoni Alvo en tant que responsable Boulanger au sein de ma Sociéte, je recommande Yoni pour toutes ces qualités en tant que professionel et sa créativité qui lui permet d'innover sans cesses et de se depasser. Sa force est qu'il ne reste jamais sur ces aquis et recherche constament la meilleur qualité des produits.
בתרגום חופשי: אחרי שעבדתי עם יוני אלבו על הבולנז'רי בחברה שלי, אני ממליץ על יוני על כל המעלות שבו ושבמקצועו, והיצירתיות שלו שנותנת לו אפשרות לחדש בלי הפסקה, הוא מתעלה על עצמו ומשקיע מעל ומעבר. הכוח שלו- שאף פעם לא נשאר על מה שהשיג ומחפש כל הזמן את האיכות הטובה ביותר בחומרים בהם הוא משתמש.
שף קונדיטור עידן חדד
שף ראשי במלון "הילטון", סמל ודוגמה ליצירתיות
לירון ס.
"הצפייה בקורס של השף עידן חדד הייתה עבורי חוויה מסוג אחר, עבודה נקיה ותוצאה מדהימה ומפתיעה, בהירות ההסבר ותשומת לב לפרטים הקטנים. מראים על מקצועיות ויצירתיות תודה רבה"
שף קונדיטור צ'ארלס זאווי
שף קונדיטור, עבד ברשתות גדולות כמו פושון הצרפתית, מלונות דיוויד אינטרקונטיננטל , מלון רויאל ביץ'. מלון וולדורף אסטוריה, עובד בשלוש שנים האחרונות בתל אביב בבולונ'ורי 96 ועומד לקראת הקמת עסק פרטי

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה לימודי קונדיטוריה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר, בצורה יסודית ומקיפה, בבית שלך ובזמן שלך במחירים שווים לכל נפש. 

התכנים מועברים על ידי שפים מהשורה הראשונה ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. 

בבית הספר קיימים גם מסלולים המעניקים תעודה מוכרת מאיגוד השפים ובונוסים משתלמים במיוחד.
פירוליטה – המקצוענים שלנו לשירותכם.

למי מתאימים הקורסים המקצועיים של פירוליטה:

* למי שרוצה ללמוד מקצוע מהנה ולהתפרנס ממנו בכבוד
* למעוניינים ללמוד מהטובים ביותר בתחום
* למי שמחפשים את הדרך לשלמות מקצועית במקצועות האפיה
* למי שרוצה לשדרג את העשיה במטבח הפרטי ולפנק את בני הבית
* למי שרוצה לייעל את העבודה ולקבל גישה לפרקטיקות מתקדמות וטיפים שווים

שאלות נפוצות:

כן, אחד הבונוסים שמקבלים מאיתנו נועד לכך ,חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר.

 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, חד משמעית אסור להעביר את פרטי הגישה למישהו אחר .שם המשתמש והסיסמה לשימוש אישי בלבד!

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו, פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אותך  איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

 

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

רוצה לדעת יותר ולהתייעץ? אנחנו כאן לשירותך,
מבטיחים לחזור עם תשובה מהירה ומקצועית