ד”ר נוגה בן מנחם “הרופאה האופה”

הרגשתי שיש פה איזה שהוא רצון, כמו הלוגו, כמו הסלוגן של הקורס –
רוצים באמת שנצליח, לא בכדי יש את ה”תצליחו” בכל סיום של מייל.

יש פה רצון להקים דור של קונדיטורים יסודי יותר…

זה אפשר לי גם לעשות שולחנות קינוחים, מגשי אירוח, וכל מיני אירועים קטנים לחברות, ימי הולדת,
דבר שמזמן רציתי להגיע אליו וזה נתן לי את הכלים.

נחשפתי ללקוחות חדשים, מכרתי במרוכז, נעניתי לאתגר של לעשות שולחן קינוחים לאירוע של 400 איש בנמל תל אביב, שעוד היה אתגר של פרווה, ואני חושבת לפי הפידבקים שזה הלך יפה מאד,
מאז היו לי יותר עוקבים ויותר פניות

מיכל

תמיד אהבתי לאפות במיוחד דברים יפים ומרשימים,הייתי לומדת טכניקות לבד מסרטוני יוטיוב ובלוגים בתחום.
אבל תמיד הרגשתי שחסר לי איזה שהוא ידע בסיסי, הייתי חייבת להיצמד למתכונים ולא ידעתי לזהות מה מתכון באמת מוצלח עוד לפני שניסיתי, או איך להתאים את המתכון לצרכים שלי
הרבה פעמים ראיתי דברים מטורפים אצל קונדיטורים בינלאומיים והייתי מנסה לתרגם את המאמרים שלהם או המתכונים כדי לנסות לחקות אותם ברוב המקרים לא בהצלחה יתרה….
היום עוד לפני שסיימתי ללמוד את הכל מספיקה לי תמונה כדי הבין מיד מה עשו שם ואיך אני הולכת לעשות את זה. יש לי מתכונים מוצלחים לכל דבר שאני מבינה ויודעת לשחק בהם לפי הטעמים שאני רוצה לקבל (רק בשביל המתכונים לבד היה שווה הכל!!!), יש לי את כל הטכניקות והפרקטיקות המקצועיות הכל מועבר בשיעורים ברורים מאד הכל מובן ופשוט מודגם לפרטי פרטים.
גם אם אני לא מבינה משהו או אחרי שניסיתי ולא הצלחתי יש למי לפנות יש מענה מקצועי וזריז והצוות לא מוותר עד שהכל ברור אפילו ברמה שאפשר לשלוח להם תמונות או סרטונים של תהליך העבודה והם מכוונים אותך באופן אישי.
לדוגמא קיבלנו פעם בעבודה מארז שוקולדים יפהפיים לא גמרתי להתפעל רק מהיופי ובמשך כמה חודשים ניסיתי למצוא ברשת איך עושים עושים את זה הייתי חייבת, ולא הצלחתי להגיע לאיזה הדרכה מפורטת כדי לעשות בעצמי בצורה מושלמת, היום בהנאה רבה אני מוציאה שוקולדים מטורפים שהולכים ישירות לויטרינה (אנשים לא מאמינים שזה אכיל…)
בקיצור היום אני מאושרת ויכולה לעשות במטבח כל מה שרק עולה בדעתי ולחקות כל דבר שאני רואה גם את הפרזנטציות המסובכות ביותר בביטחון מלא!!!

ליאורה שפיזדה

צוות פירוליטה ותמר היקרים.

חייבת לשתף ולומר שהרכישה של מסלול הקונדיטוריה שלכם
היא אחת הרכישות הטובות שעשיתי .

עוד לפני שהכרתי את פירוליטה יצא לי לרכוש קורס
קונדיטוריה דיגיטלי של בית ספר אחר, באלפי שקלים. ואז
יצא לי לראות וובינר של תמר. החלטתי לרכוש את המסלול!

צפיתי עם בעלי בשיעורים הראשונים ודי מהר היה ברור לשנינו
שלמרות ההוצאה של הקורס הקודם- (בבית ספר אחר)
אם אני באמת רוצה להתמקצע זה המקום בשבילי- פירוליטה!

חקרתי ובדקתי המון קורסים ואני יכולה לומר שהייחודיות
הגדולה של פירוליטה היא שכל הקורסים שלה מועברים ע”י
שפים מקצועיים המתמחים ספציפית בנושא הקורס אותו
הם מעבירים. כל נושא מועבר במקצועיות עם ירידה לפרטים
הקטנים והסברים מדויקים עד להבנה של התנהגות
החומרים.

מגוון הנושאים שהמסלול הזה מכסה הוא רחב מאוד. אין
דברים שבהם הוא לא נוגע.

זה בדיוק המקום למי שרוצה ידע
רחב ומעמיק, פרקטי, מקצועי ולא פחות מזה מסודר ומאורגן.
המסלול הזה הוא פשוט אוצר!!!
יש גם פורום שניתן לשאול בו שאלות ולקבל (כמעט מיד)
מענה מקצועי.
ומעל הכל, תמר והצוות המדהימים, שכל הזמן מתעניינים
ושואלים. באמת אכפת להם שנתקדם ונצליח!

יעל טראב

למדתי בבי”ס לקונדיטוריה ובסדנאות רבות.
אבל כשהתחלתי ללמוד בפירוליטה –
הרגשתי שזה נותן לי המון ביטחון,
בגלל כל ההסבר שעומד מאחורי
כל תהליך הלמידה,
והדיוק בכל הכנה.
ההשקעה כדאית עם תוצאות מיידיות!

ענת כהן

הכל התחיל בתור תחביב.
התחלתי לקחת כל מיני סדנאות קטנות ועוד יותר התאהבתי בתחום…
כיוון שלבעלי ולי יש עסק של אופנה שהוא הפרנסה העיקרית שלנו,
משקיעה שם גם בפרסום ומכירות.
אבל לא מפסיקה לחלום על עסק בתחום הקונדיטוריה.
(לפעמים חלומות מתגשמים)
חייבת לציין שלמדתי בכל מיני קורסים וסדנאות שונות.
אבל וזה אבל גדול.
התוכן שאתם נותנים בפירוליטה הוא עצום.
מעבר למתכונים (יש מליון ברשת).
הידע שהשפים חולקים איתנו, כל הטכניקות, הטיפים, הביטחון שהם מעניקים .
אין בשום מקום.
למדתי לדייק את המתכונים שלי, לשפר את הנראות.
ההבנה של כל תהליך ברורה לי היום הרבה יותר.

ברוריה וייס

אני קונדיטורית ירושלמית שאופה רק ללא גלוטן.
הגעתי לפירוליטה כי הייתי מאד לא מרוצה מהאופן שבו הכנתי מקרונים. העוגיות המפונקות האלה. כמה שניסיתי לא יצאו ברמה שרציתי שיצאו. כמובן שאחרי פירוליטה התמונה השתנתה. הבנתי את התהליך. התנסתי בשיטות השונות וההצלחה הגיעה
אבל מה שהכי חשוב בפירוליטה זו ההבנה של הדרך. של התהליך. של מה שעומד בהנה הבסיסית למה. איך ומה לעשות ואביא לדוגמא דווקא מתכון שהייתי צריכה לשנות בגלל שקמח נטול גלוטן עובד בצורה שונה.
פחזניות- הכנתי מספר פעמים מלפעמים הצליח ולפעמים לא ולא ידעתי לשים את האצבע על מה שמפריע. אחרי התרגול והבנת השיעור בפירוליטה עליתי על המתכון הנכון. שיניתי יחסים כי הבנתי מה קורה ולאן אני צריכה להגיע!!!

הילה מליחי

היי תמר, טובה וכל הצוות היקר
התחלתי ללמוד קונדטוריה לפני כ-3 שנים בקורס פרונטלי בהיקף של 120 שעות, נהניתי ושיחקתי
התנסתי בחומרים ובעיקר בתוצאות חובבניות ומתאימות לבני הבית ולא למכירה( למרות שניסיתי למכור,לא הלך יותר מידי)
עקבתי אחרי המיילים של פירוליטה לאורח זמן ממושך וכל פעם שתמר שלחה מתכון התנפלתי עליו וניסיתי אותו וכמובן שמרתי במועדפים, הבנתי שיש פה מקצוענות, כל מתכון הצליח מעל המצופה.
ברוך ה׳, היום אני לאחר שסיימתי את הקורס( עדיין ללא תעודה) אבל זה לא מפריע לי למכור את התוצרים השווים שלי בעגלה המקסימה שפתחתי לאחר שהרגשתי סוף סוף מספיק מקצועית.
זהו התמונות ידברו בעד עצמן, הלקוחות חוזרים והתגובות מרגשות.
תודה רבה על בית ספר מקצועי ועם יחס בייתי♥️

יוכי ירמק

הגעתי לפירוליטה ונפתחו לי העיניים,

סוף סוף הגעתי למקום שנותן לי את הכלים, את הידע, את המקצועיות, את כל מה שרציתי בעצם,
וכשראיתי את זה- נדלקתי.

יש לי הזמנות לרשת גדולה, גם במהלך, זה נתן לי עוד בהתחלה של הקורס, עוד לפני שבכלל גמרתי אותו, כבר הרגשתי עם עצמי טוב, מסופקת, הרבה אומץ לעשות, ומקבלת בגלל זה הרבה הרבה מחמאות, וכולן שואלות אותי: “וואו, מה זה?”, ”מאיפה זה?”

יש לי אומץ להכין,
ואני מבינה את ההתנהלות של החומר ואני יודעת: מקסימום, אשאל בפורום והם יענו לי תשובה,
והם עונים תשובה מהר.

ואני אומרת לכל מי שחוששת, שווה לך את כל ההשקעה, את כל המאמץ, את כל מה שאת רק חושבת- את תקבלי כאן, אין לך מה לחשוש, שווה לך!

מלכה גליקסון

אני 40 שנה במטבח, בקרוב, רציתי קצת להשתדרג.

בית ספר דיגיטלי, בעיני, מוצלח יותר מהפרונטלי. אני למדתי בפרונטלי.
אני יושבת מול המחשב וצופה בשיעור, אני לא מפריעה לאף אחת אם אני חוזרת על אותו משפט עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, כי בכיתה, אני עוצרת את כל הכיתה, ואם השף כבר עשה את פעולת הבחישה, אני לא אוכל להחזיר אותו אחורה ולראות איך הוא הכניס את הדברים פנימה? איך הוא עשה אותם?
ובדיגיטלי אני יכולה ואת המחשב הנייד אני גם יכולה להכניס למטבח.
לעבוד עם השף ולעשות איתו אחד על אחד, גם אם עצרתי אותו באמצע, וקמתי ועזבתי וחזרתי,
הוא לא מודע לזה בכלל, מבטיחה לכם.
עשיתי שמחה לנכד, בר מצוה, וכמובן התוצרים של בית ספר פירוליטה כיכבו שם.
מה שאני יכולה לומר לכם- הצוות הוא צוות מדהים, אם את מתלבטת, אני מציעה לך מוצר עם אחריות במאה אחוז, יש אמא, יש אחריות למוצר ויש אכפתיות,
כי ההצלחה של פירוליטה היא ההצלחה שלי, וההצלחה שלי היא ההצלחה של פירוליטה,
ואני מזמינה אותכם ללמוד”.

איריס שחר

אני מעצבת עוגות וקינוחים.
עולם האפיה תמיד קסם לי וחיפשתי איך לממש את זה כמה צעדים קדימה. לא ידעתי בדיוק איך והתחלתי לחפש באינטרנט בתי ספר שיכולים לתת לי מענה. הגעתי לאפיק הדיגיטלי של פירוליטה שנתן לי מענה בדיוק לצרכים שחיפשתי.
אני מורה ,מחנכת מגמת קונדיטוריה בבית ספר לילדים בסיכון מגישה לבגרות וסיווג ומנהלת עסק קטן לעוגות וקינוחים בנוסף התחלתי תואר ראשון בחינוך וכל זה באמת ובכל הלב בזכות רגע קטן והחלטה נכונה וכל העולם התהפך… נרשמתי למישלן וזה סגר לי את כל מה שרציתי מבחינת ידע עיוני ומקצועי,

אני יכולה להעיד על עצמי שיכולות האפיה שלי השתפרו פי כמה,
היומן שלי מתמלא, הלקוחות שלי מרוצים, ולקום כל בוקר ולראות את התעודה שלי- זה הכי כיף בעולם.
אז לכל מי שמתלבטת ומחפשת איך למנף את עצמה בכמה דרגות קדימה ועולם האפיה קוסם לה-
ממליצה בחום על האפיק הדיגיטלי של פירוליטה.
בזכות פירוליטה הצלחתי גם לפתוח עסק קטן גם להיות מורה וגם להמשיך להוראה אין יותר מאושרת ממני .
תודה רבה לפירוליטה .
איריס שחר