אוראל כהן

הי תמר,

חייבת לספר לך שמאז שאני לומדת אצלכם
הרבה יותר כיף לי לאפות כי אני מבינה
מה עומד מאחורי המתכון וזה עוזר לי להגיע
לתוצאות הרבה יותר טובות ומדויקות,

וגם נותן לי אפשרות להפעיל שיקול דעת בקשר למתכון
ולנסות דברים חדשים.

נוסף על כך בית הספר פתח לי פתח להרבה שיטות עבודה
שלא הכרתי קודם וקינוחים שפחדתי לגשת להכנתם
ועכשיו אני יודעת מה לעשות.

אני מרגישה שהלימוד מועבר בצורה המקצועית והמקיפה ביותר,
כיף ללמוד במקום שנותן לך את המקסימום
כדי שתצליחי.

תודה רבה,
מעריכה מאד,

אוראל

חדוי מלאך

מה שהתווסף לי ונתן לי המון ידע בלימודים-
הנושא של הלהבין את המתכון ומה עומד מאחוריו
היום נגיד אני רואה מתכון לעוגת מוס אני מבינה מה עומד מאחורי כל רכיב
ואם אני רוצה לשנות משהו אני מבינה ויודעת מה אני יכולה לשים במקום
בלי שיפגע המתכון

שרה מקראנצ’ס

אני חייבת לומר שממה שהצצתי קצת ולמדתי
הכל פשוט ברור ומובן בצורה מטורפת,
פתאום הכל נראה כ”כ קל ומזמין להכין!
ממש אליפות!!!

הלן מריאסין

מרגישה יותר ביטחון במה שאני עושה והבנה יותר טובה בהבנת המתכון

מירי רוטנר

לתמר ולטובה המקסימות!

אני רוצה להודות על יחס מדהים,
הענות לכל בקשה בשמחה. במאור פנים,
רציתי להודות על השעורים במסלול
שעורים מדהימים ומיוחדים ממש!

העברת החומר ע”י השפים המקצועיים מרתקת במיוחד.
פירוט כל תהליך וכל שלב נעשה בצורה ברורה ובהירה.

ההדגמה, ההסברים,הטיפים והארות ניתנים מכל הלב!
אני מקבלת המון ידע ופרקטיקה .
המתכונים המצורפים , חוברות הסיכום לכל שעור
מסודרים ומפורטים מאוד!

נהנית מכל רגע!

תודה רבה!!
מירי.

אביגיל טויטו

רציתי לספר לך משהו, תמר,
את לא תאמיני כמה טיפים קטנים ושווים למדתי תוכ”ד הקורסים,
אני מעיזה להעביר סדנאות, עכשיו לכל מיני קבוצות,
וכמות הידיעות שאני שופכת תוכ”ד,
מפתיעה אותי גם.
לדוג’ לימדתי סדנא של שוקולד וידעתי עליו כל כך הרבה,
נהניתי להדגים בשטח איך התהליך שנראה מאיים הופך
להיות פשוט וקל, ואחר כך -שימושים פרקטיים בשאריות,
בקיצור- הייתי מקצועית!!

אז תודה על הכל,
מחכה בקוצר רוח, להמשיך למסלולים נוספים בהקדם.

נ.ב.
מצרפת לך “טעימה” קטנה מהסדנאות:)

ריקי אליעש

שלום לצוות פירוליטה האלוף!

נהניתי מאוד,
קיבלתי המון חדש, למרות שחשבתי ש”מה כבר אפשר לחדש לי…”
באתי ללמוד כי ראיתי פרסום שלכם, ותחום הקונדיטוריה תמיד דיבר אלי.

עשיתי סדנאות לנערות בתחום הקינוחים והפטיפורים, ובאופן כללי המטבח הוא ההובי שלי (פטיפורים, התקשקשות, קישוטים, שוקולד וכו’…)
הלמידה הייתה מעניינת, מוסברת ומפורטת.

הכי חשוב בעיני זה שהחומר נשאר אצלי במחשב, תמיד ניתן לחזור אליו
כמו כן ההסברים הנלווים, מאוד מסייעים להבנה ולהפנמת החומר
בעקבות הלמידה הרגשתי יותר בטחון בסדנאות, הכול נעשה יותר מקצועי, מאובזר.

פתחתי עסק קטן של מארזים מפנקים (חדש ממש…מהחודשים האחרונים)
מקווה שאצליח עוד… וההצלחה תיזקף לזכותכם!
השירות של פירוליטה – מצוין! מקצועי ואיכותי.
זמינות והיענות לכל שאלה!

תודה תודה!!!
ריקי

שירן

לצוות פירוליטה ולתמר המקסימה!

כל מי שמחפשת לימודי קונדטוריה ברמה גבוהה ולא עוד סדנה חובבנית
להבין את החומר ולהפסיק להיות כפופה למתכונים
לתמיכה בכל שעה ואכפתיות אין סופית
פירוליטה היא המקום בשבילה!

כאחת שעברה המון סדנאות בתחום פרונטליות ואינטרנטיות
(ותמר תעיד כמה סקפטית הייתי!)
אני יכולה לומר שפירוליטה נותן מענה מושלם למי שרוצה להתמקצע בתחום
וגם לעשות זאת מהבית
הרמה גבוהה מאוד, מבינים גם את תורת החומרים
כל קורס מוסבר לעומק.

תמר חושבת גם על הפרטים הקטנים,
נמצאת בקשר תמידי עם התלמידות
קשובה ועונה תמיד על כל שאלה
ולא חוסכת בהסברים!

הליווי האישי ממש מורגש
ופרוליטה הוא ממש בית!
ממליצה בחום
שירן.

בת שבע

אני אוהבת קונדיטוריה ותמיד רציתי ללמוד ולהתפתח בתחום הזה.
ואז משהי סיפרה לי על בית ספר לקונדיטוריה וירטואלי- פירוליטה.
היא אמרה שמביאים מורים טובים, קונדיטורים מוכשרים שמלמדים פצצה.
מפה לשם נרשמתי, וראיתי שהיא צדקה:))

חויתי למידה מקצועית, נגישה ונעימה כל כך!
אני רואה תוצאות מדהימות ומלאת סיפוק:)

ממליצה בחום לכל מי שרוצה ללמוד קונדיטוריה ברמה גבוהה ונוחה.
בת שבע

אפרת ביטון

היי תמר, רק חייבת להגיד לך
שנהיה לי יותר ביטחון להוציא בארים לאירועים,
במיוחד בכמויות גדולות!
אפרת