דועו םיטראט ףוליז תוגוע ,םימחל ,םירמש קצב , םירופיטפ ,םינילרפ ,הנירטיו תוגוע , ןורקמ תויגוע
בית הספר הדיגיטלי לכל מקצועות הקונדיטוריה.
בית הספר הדיגיטלי לכל מקצועות הקונדיטוריה.

פירוליטה

בית הספר למקצועות הקונדיטוריה בדיגיטל

פירוליטה הוקם כדי לתת מענה נגיש ברמה בינלאומית לכל מי שרוצה לרכוש מקצוע, למנף ידיעות, לשכלל פרקטיקות, למקסם רווחים ולצאת עם תעודה ביד מטעם איגוד השפים - שמעריך את הצוות הנבחר של בית הספר ומתחייב להעניק לבוגרי אחד משני המסלולים (בופה, פרימיום):
מפגשי יעוץ לפיתוח והתפתחות קולינרית.
מפגשים בליווי צמוד של שפים בכירים באיגוד שיאפשרו לבוגרנו להכיר את שוק העשיה הקולינרית ולקבל כלים איך לפתוח עסק ואיך להשתלב מקצועית בענף המזון.


בנוסף איגוד השפים יעניק לכל בוגר המסיים את אחד המסלולים (בופה או פרמיום) :
• תעודה
• ג'קט שף
• כרטיס חבר
• השתתפות חינם בסדנאות, סמינרים ותחרויות.

הקודם
הבא

בית הספר "פירוליטה" בשונה מבתי ספר פיזיים אינו מגביל את משכורות המורים (דבר המשפיע על איכות התכנים באופן ישיר) ואינו מגביל את מספר השיטות האפשריות להקיף נושא משיקולי עלות של חומרי הגלם. שם בית הספר "פירוליטה" לקוח בהשראה מפונקצית הפירוליטי שבתנורים רבים, המאפשרת ניקוי עצמי של התנור על ידי חימומו למעלות גבוהות מאד ופירוק כימי של הלכלוך...כך גם בית הספר שלנו - אחד מעקרונות היסוד שעליהם הוא מושתת - להוציא את הלומד מבין ועצמאי, כי כשמפרקים את החומר בצורה בהירה מבינים ויודעים לתמרן בתוך המתכון, ולכן הסלוגן שלנו הוא:"מובן שתצליחו" כי כשזה מובן- תצליחו! ​

רבים וטובים נפלו בקטע הזה בבתי ספר פיזיים - הם סיימו את חוק לימודיהם וחשו איך ידיהם קשורות ללא נוכחות מורה צמוד...
הם לא הצליחו ליישם כראוי כאשר נדרשו להשתמש בחומרים שלהם ולא אלו שהודגמו בכיתה...
לכן בבית הספר שלנו נבחרו בקפידה שפים קונדיטורים מהשורה הראשונה, בעלי נסיון עשיר הן בהוראה והן בשטח המעשי,
ובמקרים שרצינו לסייג או לתת טיפ חשוב, או להאיר יותר נושא מסוים לא הססנו לעצור צילום כדי לתת דגשים מסוימים.
הקמנו פורום סגור למען תלמידי "פירוליטה", כדי לאפשר קשר רציף עם כל אחד באופן אישי.
כל קורס מלווה בבונוסים שוים ופרקטיים מהשפים השונים כך שתוכלו להציץ עליהם ולהתרשם...
כמו כן – חילקנו כל קורס לשיעורים קצרים כדי להתאים את החומר ליכולת צפיה, וניתן לצפות בכל רגע נתון שוב ושוב.
אין צורך לסכם את החומר-עשינו זאת בשבילכם תוך כדי הלימוד, הכנסו והיווכחו בעצמכם...
לימוד פורה, מעשי ומחכים!

יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר
יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר

בית הספר "פירוליטה" בשונה מבתי ספר פיזיים אינו מגביל את משכורות המורים (דבר המשפיע על איכות התכנים באופן ישיר) ואינו מגביל את מספר השיטות האפשריות להקיף נושא משיקולי עלות של חומרי הגלם. שם בית הספר "פירוליטה" לקוח בהשראה מפונקצית הפירוליטי שבתנורים רבים, המאפשרת ניקוי עצמי של התנור על ידי חימומו למעלות גבוהות מאד ופירוק כימי של הלכלוך...כך גם בית הספר שלנו - אחד מעקרונות היסוד שעליהם הוא מושתת - להוציא את הלומד מבין ועצמאי, כי כשמפרקים את החומר בצורה בהירה מבינים ויודעים לתמרן בתוך המתכון, ולכן הסלוגן שלנו הוא:"מובן שתצליחו" כי כשזה מובן- תצליחו! ​

רבים וטובים נפלו בקטע הזה בבתי ספר פיזיים - הם סיימו את חוק לימודיהם וחשו איך ידיהם קשורות ללא נוכחות מורה צמוד...
הם לא הצליחו ליישם כראוי כאשר נדרשו להשתמש בחומרים שלהם ולא אלו שהודגמו בכיתה...
לכן בבית הספר שלנו נבחרו בקפידה שפים קונדיטורים מהשורה הראשונה, בעלי נסיון עשיר הן בהוראה והן בשטח המעשי,
ובמקרים שרצינו לסייג או לתת טיפ חשוב, או להאיר יותר נושא מסוים לא הססנו לעצור צילום כדי לתת דגשים מסוימים.
הקמנו פורום סגור למען תלמידי "פירוליטה", כדי לאפשר קשר רציף עם כל אחד באופן אישי.
כל קורס מלווה בבונוסים שוים ופרקטיים מהשפים השונים כך שתוכלו להציץ עליהם ולהתרשם...
כמו כן – חילקנו כל קורס לשיעורים קצרים כדי להתאים את החומר ליכולת צפיה, וניתן לצפות בכל רגע נתון שוב ושוב.
אין צורך לסכם את החומר-עשינו זאת בשבילכם תוך כדי הלימוד, הכנסו והיווכחו בעצמכם...
לימוד פורה, מעשי ומחכים!

יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר

היתרונות של פירוליטה בדיוק בשבילך

נוחות
במטבח הפרטי שלך, באוירה הנעימה והנוחה לך ביותר

זמינות
ההדרכות זמינות עבורך בכל שעה.

בהירות
החומר מוסבר בצורה קולחת וברורה

לווי
פורום סגור לתלמידי פירוליטה,
המאפשר לקבל מענה מצוות ביה"ס בכל עת.

תעודה
תעודת הצטיינות מטעם איגוד השפים
למסיימים בהצלחה

רוצה להתייעץ לגבי המסלול המתאים לך ביותר?

מילוי הפרטים כאן מבטיח תשובה מהירה ומקצועית