דועו םיטראט הניבג תוגוע ,םימחל ,םירמש קצב , םירופיטפ ,םינילרפ ,הנירטיו תוגוע , ןורקמ תויגוע
בית הספר הדיגיטלי לכל מקצועות הקונדיטוריה.
בית הספר הדיגיטלי לכל מקצועות הקונדיטוריה.

פירוליטה

בית הספר למקצועות הקונדיטוריה בדיגיטל

בית הספר הדיגיטלי המוביל לקונדיטוריה, הוקם כדי לתת מענה נגיש ברמה הכי גבוהה לכל מי שרוצה לרכוש מקצוע, לשכלל מיומנויות, להבין בצורה יסודית איך כל חומרי הגלם השותפים מתנהגים, למקסם רווחיות ולצאת עם ביטחון בתוצרים ובהתנהלות מול לקוחות, ובנוסף עם תעודה מוכרת מאיגוד השפים הישראלי והעולמי.

בבית הספר צוות שפים מאסטרים בתחומם שמנחילים
את הפטיסרי הצרפתי באהבה ובתודעה הוראתית גבוהה.
לפרטים אודות מסלול המישלן המקיף והכולל ליווי צמוד לחצו כאן>>>

שקופית קודמת
שקופית הבאה

בית הספר "פירוליטה" בשונה מבתי ספר פיזיים אינו מגביל את משכורות המורים (דבר המשפיע על איכות התכנים באופן ישיר) ואינו מגביל את מספר השיטות האפשריות להקיף נושא משיקולי עלות של חומרי הגלם. שם בית הספר "פירוליטה" לקוח בהשראה מפונקצית הפירוליטי שבתנורים רבים, המאפשרת ניקוי עצמי של התנור על ידי חימומו למעלות גבוהות מאד ופירוק כימי של הלכלוך...כך גם בית הספר שלנו - אחד מעקרונות היסוד שעליהם הוא מושתת - להוציא את הלומד מבין ועצמאי, כי כשמפרקים את החומר בצורה בהירה מבינים ויודעים לתמרן בתוך המתכון, ולכן הסלוגן שלנו הוא:"מובן שתצליחו" כי כשזה מובן- תצליחו! ​

רבים וטובים נפלו בקטע הזה בבתי ספר פיזיים - הם סיימו את חוק לימודיהם וחשו איך ידיהם קשורות ללא נוכחות מורה צמוד...
הם לא הצליחו ליישם כראוי כאשר נדרשו להשתמש בחומרים שלהם ולא אלו שהודגמו בכיתה...
לכן בבית הספר שלנו נבחרו בקפידה שפים קונדיטורים מהשורה הראשונה, בעלי נסיון עשיר הן בהוראה והן בשטח המעשי,
ובמקרים שרצינו לסייג או לתת טיפ חשוב, או להאיר יותר נושא מסוים לא הססנו לעצור צילום כדי לתת דגשים מסוימים.
הקמנו את הקהילה המקצועית של פירוליטה, באתר סגור מיוחד, כדי לאפשר קשר רציף עם כל אחד באופן אישי.
כל קורס מלווה בבונוסים שוים ופרקטיים מהשפים השונים כך שתוכלו להציץ עליהם ולהתרשם...
כמו כן – חילקנו כל קורס לשיעורים קצרים כדי להתאים את החומר ליכולת צפיה, וניתן לצפות בכל רגע נתון שוב ושוב.
אין צורך לסכם את החומר-עשינו זאת בשבילכם תוך כדי הלימוד, הכנסו והיווכחו בעצמכם...
לימוד פורה, מעשי ומחכים!

יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר
יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר

בית הספר "פירוליטה" בשונה מבתי ספר פיזיים אינו מגביל את משכורות המורים (דבר המשפיע על איכות התכנים באופן ישיר) ואינו מגביל את מספר השיטות האפשריות להקיף נושא משיקולי עלות של חומרי הגלם. שם בית הספר "פירוליטה" לקוח בהשראה מפונקצית הפירוליטי שבתנורים רבים, המאפשרת ניקוי עצמי של התנור על ידי חימומו למעלות גבוהות מאד ופירוק כימי של הלכלוך...כך גם בית הספר שלנו - אחד מעקרונות היסוד שעליהם הוא מושתת - להוציא את הלומד מבין ועצמאי, כי כשמפרקים את החומר בצורה בהירה מבינים ויודעים לתמרן בתוך המתכון, ולכן הסלוגן שלנו הוא:"מובן שתצליחו" כי כשזה מובן- תצליחו! ​

רבים וטובים נפלו בקטע הזה בבתי ספר פיזיים - הם סיימו את חוק לימודיהם וחשו איך ידיהם קשורות ללא נוכחות מורה צמוד...
הם לא הצליחו ליישם כראוי כאשר נדרשו להשתמש בחומרים שלהם ולא אלו שהודגמו בכיתה...
לכן בבית הספר שלנו נבחרו בקפידה שפים קונדיטורים מהשורה הראשונה, בעלי נסיון עשיר הן בהוראה והן בשטח המעשי,
ובמקרים שרצינו לסייג או לתת טיפ חשוב, או להאיר יותר נושא מסוים לא הססנו לעצור צילום כדי לתת דגשים מסוימים.
הקמנו פורום סגור למען תלמידי "פירוליטה", כדי לאפשר קשר רציף עם כל אחד באופן אישי.
כל קורס מלווה בבונוסים שוים ופרקטיים מהשפים השונים כך שתוכלו להציץ עליהם ולהתרשם...
כמו כן – חילקנו כל קורס לשיעורים קצרים כדי להתאים את החומר ליכולת צפיה, וניתן לצפות בכל רגע נתון שוב ושוב.
אין צורך לסכם את החומר-עשינו זאת בשבילכם תוך כדי הלימוד, הכנסו והיווכחו בעצמכם...
לימוד פורה, מעשי ומחכים!

יעילות ההוראה בבי"ס דיגיטלי הוכחה כמביאה לתוצאות גבוהות יותר

היתרונות של פירוליטה בדיוק בשבילך

נוחות
במטבח הפרטי שלך, באוירה הנעימה והנוחה לך ביותר

זמינות
ההדרכות זמינות עבורך בכל שעה.

בהירות
החומר מוסבר בצורה קולחת וברורה

לווי
לווי מקצועי צמוד
קהילה סגורה לתלמידי פירוליטה,
המאפשרת לקבל מענה מצוות ביה"ס בכל עת.

תעודה
תעודת הסמכה בינלאומית
תעודת הצטיינות מטעם איגוד השפים
למסיימים בהצלחה, מוכרת גם בחו"ל.

רוצה גם להצליח לאפות מאפים וקינוחים מפוארים ומשובחים?

כאן המקום להתייעץ על מסלול הלימודים המתאים לך ביותר