מחובבן למקצוען

מוזמנים לשדרג את יכולות האפייה והכנת הקינוחים שלכם

המסלול המקיף והשלם להכנת מנות בופה מרהיבות

שואפים להפוך למקצוענים בתחום? "מסלול הבופה" שלנו תפור עליכם.

חושבים ללמוד מקצוע חדש ומרתק או לשפר את יכולות האפייה שלכם?
מגיע לכם לקבל יותר.

"מסלול הבופה" היוקרתי של פירוליטה הוא תמצית הידע המעשי והתיאורטי בתחום האפייה והקינוחים.
מטרת המסלול היא לספק לבוגריו סל כלים עשיר ומקצועי ולאפשר להם להתמקצע בעולם מלהיב ומרתק ולשפר את היכולות שלהם בתחום.

מ-ת-נ-ה-!

קורס צילום מזון מקצועי מאמן הצילום בעל השם הבינלאומי

איתן וכסמן

בשווי 1900

מחובבן למקצוען - אתם מוזמנים לשדרג את יכולות האפייה והכנת הקינוחים שלכם

המסלול המקיף והשלם להכנת מנות בופה מרהיבות

למי מתאים "מסלול הבופה" היוקרתי של "פירוליטה"

1. לאלו המעוניינים ללמוד מקצוע מרתק ולהרוויח יותר כסף.
2. למי שלא מתפשרים בענייני איכות, טעם, יופי ויוקרה.
3. למי שמחפשים לימודים איכותיים עם תוכן ישים
4. לאלו שרוצים לדעת כיצד לעבוד נכון עם מתכונים

ללמוד מאנשי המקצוע המובילים

בבסיס תפיסת העולם שלנו ב"פירוליטה" עומדת האמונה שחווית לימוד מצויינת מתחיל במורה מעולה. לכן, כל אחד מצוות המורים שלנו בבית הספר התחייב להביא את הלומדים לרמה כזאת שבגמר המסלול הם יבינו היטב כיצד מתנהגים החומרים ולמה, מה הם מחפשים במתכון, מה החשיבות הגדולה לעשות דברים דווקא כך ולא אחרת וידע מעשי מקיף אשר יעניק לכם את הכלים לא רק להכין לבד אלא גם להבין את התהליכים העומדים בבסיס הפעולות.

ההבטחה שלנו - לא חשוב באיזו רמה התחלתם את המסלול,
תסיימו אותו עם הידע המקסימלי שדרוש לכם כדי לצאת לדרך.

חווית לימוד דיגיטלית ברמה הגבוהה ביותר - בזמן שלכם ואיפה שנוח לכם.
אנחנו מציעים לכם עולם תכנים עשיר המוגש בצורה מקצועית, ערוכה ומלווה בחומרי עזר כתובים.
לכם נשאר רק להתרכז וללמוד.

מסיימי "מסלול הבופה" יגיעו לתוצרים ברמות גבוהות במיוחד בכל הקשור להכנת שוקולדים, פרלינים, עוגיות מקרון, עוגות ויטרינה, קינוחי כוסות, זילופים מרהיבים
וכל מה שיאפשר להם להתפרנס בכבוד מהכנת בופה ובארים מפוארים ומקצועיים במיוחד

עושר עצום של מתכונים וטכניקות

• מגנום דובדבן על מקל • פיננסייר שקדים מרמלדת משמש • פטיפור מבחושה פיסטוק שוקולד ומרציפן תות • פטיפור אקזוטי בגלסה דמוי פסיפלורה • חצי ספרה מוס שוקולד קרמו בננה • כוס מילקי סטייל • כוס ג'נדויה אגוזים • כוס חלום בורוד • כוס צהוב לבן אקזוטיקה • כוס כיכר מדלן • מקרון איטלקי • מקרון צרפתי • מקרון שוויצרי • מקרון פיסטוק • 5 אפקטים במסת המקרון • 6 מילויים שונים למקרון • עוגת מקרון • עוגת יום הולדת • עוגת FAULT LINE ממותגת • עוגת פירות ברשת שוקולד • 10 קאפקייקס • הדרכת תרגול בעוגת דמה. • טארט שוקולד קפה • טארט לימון קסיס • טארט טאטן תפוחים • מיני טארט פרלינה פירות • כל סוגי המרנגים ועוד

מגיע לכם לקבל הרבה יותר:
בונוסים מעולים בשווי אלפי שקלים לנרשמים ל"מסלול הבופה"

הזילוף המקצועי בקונדיטוריה עם שף קונדיטור עידן חדד
יצירת דיסקיות שוקולד מטומפרר עם השוקולטייר רונן אפללו
הפקטין על סוגיו ושימוש נכון בו עם השף-קונדיטור ערן שוורצברד
הכנת עוגת מקרון
הכנת טארט אישי פרלינה ועבודה בכמויות
הכנת מרנג שוויצרי
הכנת מרנג צרפתי
הכנת עוגת פירות ברשת שוקולד

בונוס ייחודי למסיימי המסלול שאסור לפספס:

מסלול צילום מזון מיוחד עם צלם המזון המומחה איתן וכסמן - לא רק מכינים אלא גם מצלמים ומראים לעולם מה אתם יודעים לעשות.

סך שווי כל הבונוסים 4160 ₪!

מבחר קטן ממה שתלמדו להכין במסלול בעצמכם

תראו כמה שזה משתלם לכם
המספרים שהופכים את "מסלול הבופה" שלנו לעסקה משתלמת במיוחד

עובדה מס'

1
כל אחד מהשפים מעביר את היחידה שלו במסלול הזה במסלול פרונטלי במחיר מינימום של לפחות 2500 ₪

עובדה מס'

2
תוסיפו את הבונוס להשלמת הלימוד החוויתי - מסלול צילום מזון מקצועי בשווי 1900 ₪

עובדה מס'

3
שווי כל הבונוסים מכל המסלולים שאנחנו מחלקים: 2260 ₪

אתם יושבים?

כי יש לנו הצעה מדהימה עבורכם: אנחנו מציעים לכם את "מסלול הבופה" היוקרתי שלנו במחיר מדהים שאסור לכם לפספס:

במקום 15,191 ₪

רק 8,500

רוצים עוד? בבקשה, את הטוב ביותר השארנו לסוף:

מחיר השקה מיוחד וחסר תקדים

במקום 8,500 ₪

רק 810 * 8

והכל ב 12 תשלומים שווים.

המחיר תקף לשבועיים בלבד! מהרו לנצל אותו כי לאחר מכן הוא יעלה חזרה.

אתם יושבים?

כי יש לנו הצעה מדהימה עבורכם: אנחנו מציעים לכם את "מסלול הבופה" היוקרתי שלנו במחיר מדהים שאסור לכם לפספס:

במקום 21,660 ₪

רק 8,500 ₪

והכל ב 12 תשלומים שווים ללא ריבית וללא הצמדה באמצעות כרטיס אשראי.

רוצים עוד? בבקשה, את הטוב ביותר השארנו לסוף:

מחיר השקה מיוחד וחסר תקדים

במקום 8,500 ₪

רק 810*8 ₪

והכל ב 12 תשלומים שווים.

המחיר תקף לשבועיים בלבד! מהרו לנצל אותו כי לאחר מכן הוא יעלה חזרה.

חשבתם שזהו? אז יש עוד
מסיימי המסלול יקבלו בנוסף את ההטבות המעולות הבאות:

• תעודה מטעם איגוד השפים
• ג'קט שף וכרטיס חבר
• השתתפות חינם בסדנאות, סמינרים ותחרויות
• ייעוץ עסקי לפתיחת עסק והשתלבות בענף המזון

רוצים לנצל את המחיר המיוחד ואת ההטבות השוות שלנו ולרכוש לעצמכם את כל הכלים מאנשי המקצוע הטובים ביותר? נצלו את המחיר המיוחד והכנסו לעולם המרתק של הקולינריה המתקדמת.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף רכישה מאובטח

רוצים לקבל יותר פרטים? נשמח לשמוע מכם ולחזור אליכם במהרה

למה עלי לצפות מהתהליך?

• בלחיצה על כפתור התשלום משאירים פרטים ומועברים לדף סליקה מאובטח,עם פריסה לתשלומים.
• כעת מקבלים שם משתמש וסיסמא שהם רק שלכם איתם אתם מועברים למערכת הבית ספרית שם תכניסו את שם המשתמש והסיסמה שקיבלתם ותתחילו לצפות בהנאה ולגלות עולם חדש!
• למסיימי מסלול – שלחו לנו מייל שסיימתם ללמוד הכל, כולל תמונות להתרשמות, אנחנו נפנה אתכם למערכת הבית ספרית , שם תענו על שאלון קצר אודות מה שלמדתם ואז תשלח אליכם תעודה מטעם איגוד השפים וכמובן כל שאר ההטבות לה זכאים מסיימי מסלול.

אודות פירוליטה

פירוליטה הוא בית ספר דיגיטלי מתקדם ששם לעצמו למטרה להביא לקדמת הבמה את אומנות האפייה והכנת הקינוחים בצורה הגבוהה ביותר במחירים אטרקטיביים התכנים מועברים על ידי שפים מקצועיים ומובילים את התלמיד יד ביד באמצעות הפקה ברמה הגבוהה ביותר והקפדה על העברת חומרים איכותית עד להצלחה. פירוליטה - המקצוענים שלנו לשירותכם.

המקצוענים שלנו לשירותכם.

חלק מנבחרת השפים המובילים שלנו

שף קונדיטור

אלון גולדמן

שוקולטייר

רונן אפללו

שף קונדיטור

ערן שוורצברד

שף קונדיטור

תום יצחקי

שף קונדיטור

תומר כבירי

שף קונדיטור

עידן חדד

שאלות נפוצות:

חשבנו גם על זה וסיכמנו לך הכל. כל הקניה של חומר גלם, כל טיפ חשוב, כל שיטה, כל תהליך, כל מה שהיית רוצה לסכם בעצמך- הכל כתוב- ובדיוק במקום בו הוא נאמר. כל המתכונים נמסרים גם בגרסאות להדפסה. אנחנו איתך כדי להפוך את חוויית הלמידה שלך לפשוטה ויעילה כמה שיותר. 

בכל מקום ובכל זמן ומכל מכשיר. 

כן, כל תלמיד בקורס מקבל שם משתמש וסיסמה אישיים שאין להעביר למישהו אחר. 

לא. ניתן לצפות בקורס מתי שרוצים. 

בהחלט. לתפיסתנו, הלימוד הכי אמיתי והכי נח הוא דווקא בצורה הזו,פשוט שיעור פרטי מהשף, לעקוב מבפנים אחרי המיקסר שלו, להיכנס לקערות ולמעבד המזון, לעבוד בד בבד עם החומרים שלך,  במקום ובזמן המתאימים לך ,ולא לשבור את הראש מה לעשות אם אין לי את החומרים שבית הספר השתמש, כי אנחנו נלמד אתכם איך לתמרן, וזה היישום האמיתי .

לקחנו את זה בחשבון וחילקנו כל קורס לשיעורים ,וכל שיעור לפרקים, כך שתמיד אפשר לעצור איפה שרוצים ולחזור שוב , אפשר לצפות שוב ושוב, והחומר נשאר שלך לתמיד. 

  • ואם יהיו לי שאלות לאחר סיום הקורס? 

בדיוק בשביל זה הקמנו פורום סגור למענה זמין לתלמידי פירוליטה בלבד, בשונה מבתי ספר פרונטליים ששם אין לך שף פרטי ולפורום כולם נכנסים, ולפעמים המענה אחרי כמה שבועות.

מוכנים להירשם ולקחת את היכולות הקולינריות שלכם לשלב הבא? אנחנו מחכים לכם.

לחיצה על הכפתור תעביר אתכם לדף תשלום מאובטח.
לאחר התשלום תקבלו שם משתמש וסיסמה פרטיים אשר יאפשרו לכם להיכנס ולצפות במסלול