השף ערן שוורצברד הוא אחד השפים הוותיקים והמוכשרים במדינת ישראל.
שף פורץ דרך . בעל חזון. וכישרון יוצא דופן בתחומו.
האיגוד הישראלי לשפים וקולינאריה מברך על הצטרפותו של ערן לצוות המנחים והמרצים בבית הספר.
ומאחל ברכה והצלחה לתלמידים במסלול.
לצוות פירוליטה ולתמר המקסימה!
כל מי שמחפשת לימודי קונדטוריה ברמה גבוהה ולא עוד סדנה חובבנית
להבין את החומר ולהפסיק להיות כפופה למתכונים
לתמיכה בכל שעה ואכפתיות אין סופית
פירוליטה היא המקום בשבילה!
כאחת שעברה המון סדנאות בתחום פרונטליות ואינטרנטיות
(ותמר תעיד כמה סקפטית הייתי! )
אני יכולה לומר שפירוליטה נותן מענה מושלם למי שרוצה להתמקצע בתחום
וגם לעשות זאת מהבית
הרמה גבוהה מאוד, מבינים גם את תורת החומרים
כל קורס מוסבר לעומק
תמר חושבת גם על הפרטים הקטנים
נמצאת בקשר תמידי עם התלמידות
קשובה ועונה תמיד על כל שאלה
ולא חוסכת בהסברים!
הליווי האישי ממש מורגש
ופרוליטה הוא ממש בית!
ממליצה בחום
לתמר ולטובה המקסימות!
אני רוצה להודות על יחס מדהים,
הענות לכל בקשה בשמחה. במאור פנים,
רציתי להודות על השעורים במסלול בופה פלטיניום-
שעורים מדהימים ומיוחדים ממש!
העברת החומר ע"י השפים המקצועיים מרתקת במיוחד.
פירוט כל תהליך וכל שלב נעשה בצורה ברורה ובהירה.
ההדגמה, ההסברים,הטיפים והארות ניתנים מכל הלב!
אני מקבלת המון ידע ופרקטיקה .
המתכונים המצורפים , חוברות הסיכום לכל שעור
מסודרים ומפורטים מאוד!
נהנית מכל רגע!
תודה רבה!!
ממליצה מאד מאד על בית הספר פירוליטה
השיעורים מועברים בצורה ברורה ומובנת מאד!
מה שמאד מקל ונוח ללמידה שהשיעורים מדורגים לפי קושי מהקל אל הכבד... וכל שיעור יותר מעניין מהשני!
אני כבר כמה שנים בתחום ולמדתי בהרבה מקומות גם פרונטלי ום דיגיטלי ואני יכולה לומר שהשיעורים בנויים טוב ברמה מאד! גבוהה
מה שלא מצאתי עדיין בשום מקום!
גם אם חשבתי שאני יודעת הכל וזה רק בשביל ההנאה אז טעיתי....
השירות מעולה!
יש פורום מעולה שאפשר לשאול שאלות ועונים שם ממש מהר במקצעויות!
ממליצה בחום!
הלימוד בפירוליטה נתן לי המון והקפיץ אותי בכמה רמות, אני מאוד אוהבת שלמות ומקצועיות
בפירוליטה לומדים עם השפים הטובים ביותר, בצורה המקצועית ביותר והכל מהבית בכשרויות שלך ובמטבח המוכר
השיעורים בנויים בצורה יסודית ומקיפה, חוץ מאופן ההכנה לומדים על הקינוח ומה שעומד מאחוריו, חוץ מזה שזה מאוד מעניין
הידע הנוסף פותח את הראש ומעשיר, גורם לנו לאפות מתוך הבנת החומר וכך לחסוך טעויות וגם נותן אופציות לשחק עם המתכון לפי טעמך האישי
ובכך ליצור לך קו אישי של מוצרים יחודיים לך וגם זה מפתח את היצירתיות ומספק ביותר.
מאד נהניתי מהלימוד, הרבה פעמים שחברות שואלות אותי על לימודי אפיה אני ממליצה על פירוליטה מקום מדהים שנתן לי המון.
וחוץ מהידע הוסיף לי ביטחון.
מעבר לזה ההתנהלות בפירוליטה היא משפחתית וחמה, למרות שסיימתי את לימודיי אני מקבלת מהם כל פעם מיילים עם פנייה אישית ותוכן מקצועי ביותר,
תמיד יש לאן לפנות והשירות מקצועי ומהיר.
תודה רבה,
נהניתי שאני מקבלת מתכון ורואה איך עושים את זה
עד הפרטים הכי קטנים, שאני מבינה בדיוק מה לעשות
כדי לשנות את המתכון, גם מאד מקצועי, גם המתכונים ברמה ,
תוצרים שלא ראיתי בשום מקום!
אני נהנית שאני יכולה לשלוח שאלות דחופות ועונים לי מהר,
הזמינות מאד גבוהה , כבר קניתי קורס דיגיטלי פעם ממישהי,
ולקח לה המון זמן לענות ואצלכם זה מדהים!
התוצאות מדהימות, החומר ברור מאד,
השפים מסבירים מהמם, אני מאד מרוצה!
הקודם
הבא
המלצות:
השף ערן שוורצברד הוא אחד השפים הוותיקים והמוכשרים במדינת ישראל.
שף פורץ דרך . בעל חזון. וכישרון יוצא דופן בתחומו.
האיגוד הישראלי לשפים וקולינאריה מברך על הצטרפותו של ערן לצוות המנחים והמרצים בבית הספר.
ומאחל ברכה והצלחה לתלמידים במסלול.